DYNAFIT CHO OYU 2017

Referentie : 48377-8800

De CHO OYU is een echte lichtgewicht van slechts 1080 g voor 174 cm en toch groot genoeg om het nodige drijfvermogen te leveren in diepe sneeuw, geholpen door de rockers in de spatel en de staart waardoor hij ook zeer wendbaar is. Met een Flex Tp-technologie...

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : 48377-8800

De CHO OYU is een echte lichtgewicht van slechts 1080 g voor 174 cm en toch groot genoeg om het nodige drijfvermogen te leveren in diepe sneeuw, geholpen door de rockers in de spatel en de staart waardoor hij ook zeer wendbaar is. Met een Flex Tp-technologie...

Bekijk de volledige beschrijving
DYNAFIT Dynafit
Kies je maat
Maat
Kleur
Niet op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  0,00 €
379,90 €
outlet
-52%
799,90 €
Adviesprijs in 2017

Beschrijving

 • Discipline
  • Freerando
 • Niveau
  • Gevorderd
 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2017
 • Aangeraden maat
  • Ongeveer de gestalte
 • Camber

DYNAFIT CHO OYU 2017

De CHO OYU is een echte lichtgewicht van slechts 1080 g voor 174 cm en toch groot genoeg om het nodige drijfvermogen te leveren in diepe sneeuw, geholpen door de rockers in de spatel en de staart waardoor hij ook zeer wendbaar is. Met een Flex Tp-technologie de banden van carbon en de microkanten onder de voet. Daarnaast biedt hij ook grip op moeilijkste sneeuw en biedt een goede krachtoverdracht. Voor de gevorderde tourskiër die op zoek zijn naar een ski die voldoende veelzijdig is om plezier te bieden bij uitstapjes en lange races.

TECHNISCHE GEGEVENS :

'
FLEX TIP: Een 3D-constructie van koolstof. De Flex-Tip combineert een lichter gewicht, meer weerstand en uitstekende eigenschappen voor de demping. Net als bij een telescopische voorvorm van een ATB worden de schokken soepel opgevangen door koolstof inzetstukken. Deze staan garant voor een betere stabiliteit en reactiviteit, maar de 3D-geometrie maakt het ook mogelijk om de massa en het gewicht te verlagen. De dunne constructie van de spatel op de modellen Nanga Parbat en Cho Oyo verlagen het drijfeffect bij bergtochten.

SCOOP ROCKER: De progressieve en regelmatige radius in de richting van de punt garandeert een harmonieuze flex bij schokken aan de voorkant. Of het nu in opgehoopte sneeuw of grof zout is, de SCOOP ROCKER werkt als een schokdemper die zorgt voor stabiliteit.

MICRO SIDEWALL: Het verminderde volume van het gebruikte materiaal voor de kanten zorgt voor een aanzienlijke gewichtsafname. De horizontale structuur van de kanten en de grotere diepte verzekert een50% betere weerstand in vergelijking met normale kanten.

CARBON-SPEED-STRINGER: Het is praktisch onmogelijk om de verhouding gewicht-prestaties te verbeteren zonder het gebruik van koolstof. De lichte constructiesystemen van DYNAFIT zijn ontwikkeld een een blok te vormen voor de schoenen/bindingen met een stijfheid die overeenkomt met het dynamisme en de snelheid die wordt behaald door iedere groep atleten. Het beoogde gebruik van de koolstofstrips over het midden van de ski is hier bewijs voor DYNAFIT. Absorbering van de vibraties en het springen van de ski worden sterker, zonder af te doen aan het vergevingsgezinde karakter en het comfort die door de doelgroep zo worden gewaardeerd.

DUAL RADIUS: Deze combinatie verbindt een grotere radius aan de voorkant met een kleinere radius aan de achterkant en komt uit op een neutraal gedrag bij het inzetten en afronden van een bocht. De ski's garanderen zo een krachtsbesparing in grote bochten en een goede hanteerbaarheid in scherpe bochten. De verkleinde radius aan de achterkant maakt het mogelijk de snelheid met finesse en precisie te controleren op steile en ijzige pistes.

TRIPLE RADIUS: De gedifferentieerde en relatief kleine radius (20 m) onder de bindingen biedt effectieve kantengrip op steile en bevroren ondergrond. Deze geometrische vorm is speciaal ontwikkeld voor brede ski's. De kleinere radius in de stijvere skizones staat garant voor veiligheid van de alpineskiër waar dat nodig is, vooal op ijs.

TAIL ROCKER: Een licht progressieve radius voor een goede controle, ook op steil terrein, bevroren hellingen en bij hoge snelheid.

PINTAIL: Het draagvermogen is verlaagd bij afdalingen op hoge snelheid, waardoor je een ontspannen en economische houding kunt aannemen op de ski's. De staart met puntvorm maakt het ook mogelijk om de ski's gemakkelijk in het koppelingssysteem van een rugzak te plaatsen bij oversteken of gedeeltes waar je moet lopen.

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) unitair gewicht (gr)

Gelijkaardige Producten

Ski's SKI TRAB SKI TRAB MAESTRO 19 - Ekosport Polyvalent SKI TRAB MAESTRO 2019
899,00 €
849,90 €
Ski's DYNASTAR DYNASTAR VERTICAL DEER 19 - Ekosport Polyvalent DYNASTAR VERTICAL DEER 2019
499,90 €
Ski's ZAG ZAG ADRET 88 18 - Ekosport Polyvalent ZAG ADRET 88 2018
699,00 €
459,90 €
Ski's DYNAFIT DYNAFIT SPEED 90 19 - Ekosport Polyvalent DYNAFIT SPEED 90 2019
799,90 €
719,90 €
Ski's FISCHER FISCHER TRANSALP 75 18 - Ekosport Polyvalent FISCHER TRANSALP 75 2018
599,90 €
399,90 €
Ski's FISCHER FISCHER TRANSALP 82 CARBON 19 - Ekosport Polyvalent FISCHER TRANSALP 82 CARBON 2019
549,90 €
494,95 €
Ski's SKI TRAB SKI TRAB ALTAVIA 7.0 19 - Ekosport Polyvalent SKI TRAB ALTAVIA 7.0 2019
549,00 €
Ski's MOVEMENT MOVEMENT APPLE 80 19 - Ekosport Polyvalent MOVEMENT APPLE 80 2019
439,00 €
395,00 €
Ski's VOLKL VOLKL VTA88 LITE 19 - Ekosport Polyvalent VOLKL VTA88 LITE 2019
799,90 €
558,76 €

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Dynafit
DYNAFIT

Het merk van Oostenrijkse oorsprong dat in 1950 werd opgericht is gemaakt voor sporters. Het is bedoeld voor ambitieuze en gevorderde tourskiërs. Met Dynafit verbeteren atleten de prestaties van ieder deel van hun lichaam. Alle basismaterialen en stoffen worden met de grootste aandacht geselecteerd, getest en geïmplementeerd. Door dit ontwikkelingsproces kan men permanent belangrijke innovaties bieden op de markt voor tourskiën. Op dit momen tzijn voorbeelden hiervan de lichtste titanium beugel, een schoen van koolstof en de lichtste skikern die op de markt beschikbaar zijn. Dynafit is een extreem technisch merk, dat altijd op zoek is naar de prestaties die exact beantwoorden aan de verwachtingen van de klant, wiens doel het is om betrouwbare uitrusting te ontwikkelen, waardoor men energie kan besparen.