DYNASTAR LEGEND X75 + XPRESS 10 B83 BLK/RED 2018

Referentie : DAGS401+FCGD011

De LEGEND X75 ski van Dynastar is onderdeel van de gerenommeerde lijn van veelzijdige ski's, die geschikt zijn voor alle hellingen en waarmee je soepel, krachtig en vreugdevol kunt glijden!

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : DAGS401+FCGD011

De LEGEND X75 ski van Dynastar is onderdeel van de gerenommeerde lijn van veelzijdige ski's, die geschikt zijn voor alle hellingen en waarmee je soepel, krachtig en vreugdevol kunt glijden!

Bekijk de volledige beschrijving
DYNASTAR Dynastar
Kies je maat
Maat
Kleur
Niet op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
Gratis afstelling! U kunt uw gegevens bij stap 3 van uw bestelling invullen
169,90 €
outlet
-51%
349,90 €
Adviesprijs in 2018

Beschrijving

 • Discipline
  • All-Rounder
 • Niveau
  • Middelmatig-Goed
 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2018
 • Aangeraden maat
  • 5-15 cm kleiner
 • Instellingen
  • Alle Schoenmaten zonder wertuig
 • DIN-WAARDE
  • 2.5-10 (Skiër 25 - 100kg)
 • Camber

DYNASTAR LEGEND X75 + XPRESS 10 B83 BLK/RED 2018

We presenteren hier een karaktervolle ski waarmee je ver komt: de LEGEND X75 van de Franse fabrikant Dynastar heeft alles om je naar het volgende niveau te brengen: precisie, soepelheid en vermogen.

Beginnen met een nieuwe ski is niet eenvoudig, daarom heeft Dynastar zijn nieuwe serie LEGEND een Active Wood Core gegeven, die zorgt voor een goed ski-/sneeuwcontact, ondanks alle oneffenheden van de piste.
Dit model, nauwkeurig in de bochten en krachtig in de bounces en versnellingen, beschikt over een bepaalde soepelheid waarmee je heerlijk kunt glijden, zelfs op de hardste sneeuw.
De LEGEND X75 is een lichte speelse ski, met een hoog veiligheidsniveau, die je probleemloos naar het next level brengt.

BINDINGEN:
Het bevestigingssysteem XPRESS 10 van Look combineert uitstekende prestaties en ongeëvenaarde lichtheid, zonder dat het veiligheidsniveau erbij inschiet.
Het monobloc-ontwerp en het gebruik van composiet materiaal verminderen het totaalgewicht met 700 g, wat een enorme verandering voor het functioneren van de interne systemen betekent. Het gewicht en gebruiksgemak (zonder tools) maken dit een klassieker onder skiërs.

TECHNISCHE GEGEVENS :

- Powerdrive Inside: specifieke constructie van de ski garandeert optimale schuiving tussen de kern, de verstevigingen en elastomeer insert om de onregelmatigheden op de ondergrond te absorberen, de grip te vergroten en het comfortabele gevoel te verhogen.

- Cap-constructie: met kern met glasvezel voor een lichte, flexibele en hanteerbare ski.

- Tip & tail rocker: zeer progressieve spatelrocker, minder lang en minder hoog, met nog lichtere hiel. De ski draait makkelijker, maar behoudt zijn volledige grip en prestaties in de bochten. De rocker maakt het opheffen van de spatel eenvoudiger op gevarieerd terrein en poedersneeuw, en wordt zo een musthave attribuut voor gebruik bij All Mountain.

- Active Wood Core kern: combineert de voordelen van de Microcell kern met die van de houten kern. Comfort en stabiliteit vermengt met levendigheid en energie. De Active Wood Core kern zorgt dat de ski tegelijkertijd levendig en gedempt is, zodat het contact met de sneeuw zachter is.

BINDINGEN:
- Kit Only: "bindingen+interfaces"-systeem dat montage en eenvoudige en snelle afstelling mogelijk maakt. De interfaces houden meer rekening met de flex van de ski voor een betere skibaarheid.

- Light weight: we ontwerpen lichtere bevestigingen zodat je het materiaal vergeet en meer plezier hebt als skiër, zonder concessies op de veiligheid.

- Easy step-in step-out: gebruikscomfort door eenvoudig aan- en uittrekken dankzij een grotere hielsteun.

- Toolfree aanpassing: afstelling zonder gereedschap op een breed assortiment skischoenmaten dankzij de glijplaat.

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g)

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Dynastar
DYNASTAR

Sinds 1963: Dynastar is sinds 1963 gevestigd in de vallei van Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc. Ze brengen brengt mannen en vrouwen samen die, door middel van gedeelde waarden en een gemeenschappelijke cultuur, een passie voor skiën en prestaties delen. Dynastar stelt, al 48 jaar, zijn kennis en expertise in dienst van gepassioneerde skiërs en is betrokken om hen te voorzien van uitrusting die zowel technisch als op het gebied van design van hoge kwaliteit is.
Dynastar innoveert voortdurend om skiliefhebbers het beste op het gebied van skiën te bieden. Surfend op de golven van de Rocker, worden alle ski's in dit gamma uitgerust met deze nieuwe technologie die zich aanpast aan ieders niveau, piste, off-piste en biedt iedereen de beoogde voordelen.