JULBO VISIERE SNIPER M BLEU ZEBRA 2017

Referentie : 69031122

SNIPER, dit is de topkwaliteit op vlak van vizierlijn. Door de ontwikkeling van de SNIPER in nauwe samenwerking met de leden van het Franse langlaufteam creëert Julobo een product dat 100% aangepast is aan langlaufers en biatleten. Zelfs als niet iedereen...

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : 69031122

SNIPER, dit is de topkwaliteit op vlak van vizierlijn. Door de ontwikkeling van de SNIPER in nauwe samenwerking met de leden van het Franse langlaufteam creëert Julobo een product dat 100% aangepast is aan langlaufers en biatleten. Zelfs als niet iedereen...

Bekijk de volledige beschrijving
JULBO Logo Julbo
Kies je maat
Maat
Kleur
Niet op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
59,90 €
outlet
-45%
109,90 €
Adviesprijs in 2017

Beschrijving

 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2017
 • Cat glazen
  • Fotochroom

JULBO VISIERE SNIPER M BLEU ZEBRA 2017

SNIPER, dit is de topkwaliteit op vlak van vizierlijn. Door de ontwikkeling van de SNIPER in nauwe samenwerking met de leden van het Franse langlaufteam creëert Julobo een product dat 100% aangepast is aan langlaufers en biatleten. Zelfs als niet iedereen glijdt met de stijl van de Fourcade broers, de Franse biatlonspecialisten, biedt het vizier Sniper aan iedereen de beste bescherming tegen de zon in alle omstandigheden.

Biedt een zeer ruim
gezichtsveld en is bestemd voor grote gezichten. Zijn optimale ventilatie en zijn ergonomie tegen luchtstroom beschermen tegen damp bij het klimmen en tegen koude bij afdaling. Het comfort is ideaal met een perfecte pasvorm en zonder druk op de neus.

Perfectionist, de SNIPER heeft een scherm dat volledig en gemakkelijk rechtop kan gezet worden voor het schieten in biatlon!

TECHNISCHE GEGEVENS :

'
* Zebra scherm
- Fotochromisch (categorie 2 tot 4) van grote amplitude.
- Grote activeringssnelheid: gaat over van 2 op 4 in 22 seconden.
- Goudkleurig: helderheid en bescherming.
Dit scherm is uitgegroeid tot het onmisbaar instrument voor off-road riders. Zijn erkende fotochromische eigenschappen maken het zeer veelzijdig. Het past zich zeer snel aan aan alle lichtomstandigheden, zowel bij bewolkt als zeer zonnig weer.

* Verwijderbaar scherm

* Symmetrische afstelling

* Zacht comfortschuim

* Maat M

* NXT, de must have van optische technologie
- Productie door gieten.
- Fotochromische behandeling in de massa.
- Zeer reactieve fotochromische behandeling met grote amplitude.
- Duurzaamheid: levenslange behandeling.
- Externe oleofobe behandeling: voorkomt vingerafdrukken, vergemakkelijkt het afglijden van waterdruppels en sneeuwvlokken.
- Anti-aanslagbehandeling van het intern scherm.

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Logo Julbo
JULBO

Het merk Julbo werd in 1888 door Jules Baud in de Juras-streek opgericht en bestaat vandaag al meer dan 120 jaar.
Julbo maakte eerst alleen zonnebrillen, maar biedt vandaag verschillende succesvolle producten aan. Het merk selecteert de beste materialen en past specifieke behandelingen zoals niet-reflecterend, niet-aandampend en waterafstotend toe, wat voor exclusieve en uitstekend werkende brilglazen zorgt. Alle Julbo-brillen beantwoorden aan de Europese, Amerikaanse en Australische normen en garanderen veiligheid en visuele bescherming.
Het merk is vandaag een referentie voor sportbrillen en staat bekend als de belangrijkste producent van zonnebrillen voor kinderen. Tot het productengamma van Julbo behoren ook zonnebrillen voor het grote publiek en skibrillen en -helmen voor de wintersport.