OAKLEY CRANKSHAFT MAT BLK/BLK I.P 2019

Referentie : OO9239-06

Lens: Black Iridium Polarized

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : OO9239-06

Lens: Black Iridium Polarized

Bekijk de volledige beschrijving
OAKLEY Oakley
Kies je maat
Maat
Kleur
Op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
151,00 €

Beschrijving

 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2019
 • Cat glazen
  • Cat 3

OAKLEY CRANKSHAFT MAT BLK/BLK I.P 2019

Lens: Black Iridium Polarized
- VLT: 10%
- Cat. 3
- Gepolariseerde lenzen: tot het minimum verminderde reflecties en schitteringen
- Gebruik: hoge tot extreme lichtsterkte. Veelzijdige lens met een mooie perceptie van de kleuren en details. De speciale coating van Iridium maakt een aanzienlijke vermindering van reflecties mogelijk.Met zijn dynamische, sportieve, sobere en moderne uitstraling wordt de CRANKSHAFT MAT BLACK zeker een must-have. Op gebied van comfort valt er niets tegenin te brengen met het speciale materiaal van de montuur, lekker licht en met een aangenaam anatomische vormgeving. Hij brengt een periferisch zicht dankzij de ronding van de glazen en dankzij de technologie XYZ Optics® profiteer je van een mooie helderheid van zicht in alle omstandigheden.


De glazen Black Iridium zijn op dit model gemonteerd. Van categorie 3 zijn ze speciaal ontwikkeld voor weersomstandigheden met een zeer hoge tot extreme lichtsterkte. Bekleed met Iridium en gepolariseerd verminderen ze de reflecties aanzienlijk, verhogen ze het contrast en leveren ze een zeer mooie perceptie van de kleuren en details.TECHNISCHE GEGEVENS :

'
- Materiaal: O Matter®, licht, bestendig, duurzaam en comfortabel materiaal.

- Soepele neusbrug voor het comfort

- Montuur aangepast aan gemiddelde tot brede gezichten

- Een geoptimaliseerd periferisch zicht dankzij de ronding van de basis van de lens van 6

- 100% bescherming tegen UVA/UVB/UVC dankzij de lenzen van Plutonite®

- Goede helderheid van zicht dankzij de technologie XYZ Optics® zonder vervormingseffect

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Oakley
OAKLEY

In 1975 besluit Jim Jannard zijn eigen bedrijf op te richten. Hij lanceert Oakley met $300 uit zijn eigen zaken en het idee om gewoon producten te maken die beter werken en de beste look hebben die op de markt verkrijgbaar is. Hij begint met het opnieuw ontdekken van zonnebrillen die zijn gemaakt voor de sport.
De eerste sporter van wereldniveau die contact opneemt met het bedrijf is Greg LeMond, drievoudig winnaar van de Tour de France. Decennia van innovatie brachten nieuwe producttechnologieën, combinaties van wetenschap en kunst die door meer dan 600 patenten wereldwijd zijn bekroond. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een symbool van uitmuntendheid en de oplossing voor de uitdagingen waarbij ze geen concessies doen aan de prestaties.