OAKLEY QUARTER JACKET POLI NAV/RED IRIDIUM 2019

Referentie : OO9200-04

Glazen Positive Red Iridium:

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : OO9200-04

Glazen Positive Red Iridium:

Bekijk de volledige beschrijving
OAKLEY Oakley
Kies je maat
Maat
Kleur
Limited stock
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
84,00 €

Beschrijving

 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Junior
 • Jaar
  • 2019
 • Cat glazen
  • Cat 3

OAKLEY QUARTER JACKET POLI NAV/RED IRIDIUM 2019

Glazen Positive Red Iridium:
- Beschrijving: gemiddelde tot hoge lichtsterkte. Neutrale tint van de lens en coating van Iridium® om de reflecties te minimaliseren en het contrast te optimaliseren.
- Lichtoverbrenging: 15%
- Beschermingsindex: 3
- Neutraal/Contrast: Contrast

Speciaal ontwikkeld voor de fijne gezichten brengt de QUARTER JACKET het gemak van een design met verwisselbare lenzen en de helderheid en de bescherming Optics High Definition samen.
Met de presterende grip van de componenten Unobtainium blijft het duurzame en lichte montuur comfortabel op zijn plaats tijdens de inspanning. Zijn vloeiend design contrasteert met zijn technologie wat een agressieve prestatie brengt.
Het materiaal O Matter is één van de geheimen van de duurzaamheid en het comfort van dit montuur. Het is zeer stevig, de lichte constructie biedt een hoog niveau van flexibiliteit, wat hem comfortabel te dragen en bestand tegen impacts maakt.
Doordat het montuur enkel ter hoogte van de neusboog en de zijkanten van het hoofd contact heeft met het gezicht, zal het comfort perfect zijn en zal de bril precies gecentreerd staan om je de beste prestatie te geven.
De kromming van 8,75 van de glazen verlengt je periferisch zicht terwijl de zijdelingse bescherming tegen de zon, wind en impacts beter is.
Deze bril beantwoordt aan de normen ANSI Z87.1 voor belangrijke impacts en op hoge snelheid en de glazen van Plutonite filteren 100% van de UV-stralen.
De OAKLEY QUARTER JACKET biedt een compromisloze prestatie van comfort, bescherming en stijl.

TECHNISCHE GEGEVENS :

'
Montuur:
- Duurzaamheid en comfort de hele dag lang dankzij het lichte materiaal dat bestand is tegen de druk van het montuur in O Matter®
- Geoptimaliseerd perifeer zicht en zijdelngse bescherming van de basiskromming van de lens van 8,75
- Op gebied van comfort en prestatie behoudt de aanpassing op 3 punten een nauwkeurige optische uitlijning
- Bijkomende toetsen met metalen logo's
- Youth fit

Lenzen:
- Optische precisie en prestatie in naleving van alle ANSI Z87.1 normen
- Bestand tegen schokken waarbij alle normen ANSI Z87.1 van bescherming tegen impacts op hoge snelheid en van verhoogde massa gerespecteerd worden.
- Bescherming tegen UV-stralen dankzij een lens van Plutonite® die 100% van de UVA- / UVB-stralingen filtert en het gevaarlijke blauwe licht tot aan 400nm
- Vermindering van spiegelingen en aangepaste lichtdoorlaatbaarheid met Iridium® coating op de lens
- Verwisselbare lenzen om de prestatie in alle omgevingen te optimaliseren

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Oakley
OAKLEY

In 1975 besluit Jim Jannard zijn eigen bedrijf op te richten. Hij lanceert Oakley met $300 uit zijn eigen zaken en het idee om gewoon producten te maken die beter werken en de beste look hebben die op de markt verkrijgbaar is. Hij begint met het opnieuw ontdekken van zonnebrillen die zijn gemaakt voor de sport.
De eerste sporter van wereldniveau die contact opneemt met het bedrijf is Greg LeMond, drievoudig winnaar van de Tour de France. Decennia van innovatie brachten nieuwe producttechnologieën, combinaties van wetenschap en kunst die door meer dan 600 patenten wereldwijd zijn bekroond. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een symbool van uitmuntendheid en de oplossing voor de uitdagingen waarbij ze geen concessies doen aan de prestaties.