Referentie : 11370-537

Dit jaar is de DVA 3+ van Orvox, die reeds bekend staat om zijn doeltreffendheid en zijn gemakkelijk gebruik, uitgerust met enkele bijkomende functies om het zoeken te versnellen en te vergemakkelijken.

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : 11370-537

Dit jaar is de DVA 3+ van Orvox, die reeds bekend staat om zijn doeltreffendheid en zijn gemakkelijk gebruik, uitgerust met enkele bijkomende functies om het zoeken te versnellen en te vergemakkelijken.

Bekijk de volledige beschrijving
ORTOVOX Ortovox
Kies je maat
Maat
Kleur
Op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
235,00 €
outlet
-5%
249,90 €
Adviesprijs in 2017

Beschrijving

  • Staat
    • Nieuw
  • Garantie
    • 2 jaar
  • Jaar
    • 2019

ORTOVOX 3+ BLU 2019

Dit jaar is de DVA 3+ van Orvox, die reeds bekend staat om zijn doeltreffendheid en zijn gemakkelijk gebruik, uitgerust met enkele bijkomende functies om het zoeken te versnellen en te vergemakkelijken.
U wordt gemakkelijker gevonden dankzij het nieuwe ingebouwde systeem RECCO, voor een snellere lokalisatie van slachtoffers door professionele redders maar ook om te dienen als Backup indien de DVA niet ingeschakeld is of de batterijen ontladen zijn. De gepatenteerde technologie Smart-antenne met automatische positieherkenning commuteert automatisch op de best georiënteerde antenne om uit te zenden.
Ook op vlak van zoeken doet het apparaat geen compromis, het bereik wordt nog verbeterd. De 3+ is uitgerust met alle specificiteiten van een moderne numerieke DVA met 3 antennes. De real-time verlichte display geeft informatie over de richting, de nabijheid en het aantal slachtoffers. De gepatenteerde cirkelweergave gecombineerd met de akoestiek van intuïtief zoeken laat geen twijfel bestaan tijdens het opzoekproces. Zodra gelokaliseerd kunnen de slachtoffers gememoriseerd worden met de markeringfunctie. De automatische commutatie in geval van over-lawine biedt een bijkomende veiligheid. Wij hebben ook aan de toekomst gedacht: de 3+ kan bijgewerkt worden. Met één enkele batterij is hij energiezuinig.

TECHNISCHE GEGEVENS :

'
- Technologie SMART-ANTENNE : gemakkelijker gevonden worden! De ingebouwde technologie SMART-ANTENNE analyseert de positie van de antennes onder de lawine en commuteert automatisch op de best georiënteerde antenne om uit te zenden. Het resultaat: een verdubbeld bereik zelfs in de slechtste uitzendpositie en dit ongeacht het apparaat gebruikt bij het zoeken. De gepatenteerde technologie Smart Antenne is compatibel met alle DVA's en dus met een doeltreffendheid volledig onafhankelijk van het apparaat gebruikt bij het zoeken.

- FAST FIND : Het cirkelvormig scherm concentreert u op het belangrijkste: de verwijdering en de relatieve positie van de begraven persoon. Richt het apparaat op de pijl. De volle pijl en de centrale aanduiding van de afstand houden u op het juiste pad.

- FINE SEARCH : De gepatenteerde cirkelvormige voorstelling toont onmiddellijk of u het signaal nadert of u ervan verwijdert. Met de nauwkeurige aanduiding van de afstand kunt u op zeer doeltreffende manier de kleinste afstand tot de ondergegraven persoon bepalen en zo het zoekgebied afbakenen.

- EASY MARK : Met de 3+ behoudt u een geheeloverzicht zelfs als meerdere personen bedolven zijn. Het aantal bedolven personen wordt op het scherm weergegeven. Zodra u de eerste gevonden hebt, kunt u dit signaal aanduiden met de herkenningstoets. De bedolven persoon wordt aangegeven als erkend en u kunt uw zoektocht verder zetten.

- UPDATE : De ontwikkeling evolueert voortdurend. Om u te garanderen dat u beschikt over de laatste ontwikkelingen op vlak van het zoeken van slachtoffers kan de 3+ bijgewerkt worden. U blijft zo aan de top van de technologie staan!

Maat Gewicht (g)
UNIQUE205

Gelijkaardige Producten

Veiligheid ARVA ARVA DVA AXIO 19 - Ekosport Lawinebieper ARVA DVA AXIO 2019
349,90 €
299,90 €
uitgeput product
Veiligheid MAMMUT MAMMUT BARRYVOX EUROPE S 19 - Ekosport Lawinebieper MAMMUT BARRYVOX S EUROPE 2019
399,90 €
379,90 €
Veiligheid BCA BCA TRACKER3 19 - Ekosport Lawinebieper BCA TRACKER3 2019
299,90 €
Veiligheid PIEPS PIEPS POWDER BT BLUE YELLOW 19 - Ekosport Lawinebieper PIEPS POWDER BT BLUE YELLOW 2019
299,90 €
269,00 €
Veiligheid BLACK DIAMOND BLACK DIAMOND BD GUIDE BT BEACON 19 - Ekosport Lawinebieper BLACK DIAMOND BD GUIDE BT BEACON 2019
399,90 €
379,90 €

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Ortovox
ORTOVOX

Het succesverhaal van ORTOVOX is begonnen in 1980 met het lanceren van het zoekapparaat voor slachtoffers van een lawine, F2, volkomen revolutionair in die tijd.
ORTOVOX staat vandaag de dag aan de top van de ontwikkeling en is leider op de markt van veiligheidsuitrusting voor lawines. Dankzij de buitengewone designs heeft de afdeling rugzakken zich de laatste jaren op significante wijze ontwikkeld, maar de vooruitgang was het sterkst in het domein van de technische kleding.
Het merkt biedt een uniek kledingconcept op de markt van outdoor door zich te richten op het gebruik van Merinoswol op alle niveaus van het systeem van lagen.