ORTOVOX ZOOM+ 2019

Referentie : 11390-537

De ZOOM is een DVA van de eerste keus want hij verbindt de digitale technologie met 3 antennes met een intuïtief en modern design. Hij integreert zo de meest eenvoudige behandeling met de modernste technologie en het meest ontwikkelde design.

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : 11390-537

De ZOOM is een DVA van de eerste keus want hij verbindt de digitale technologie met 3 antennes met een intuïtief en modern design. Hij integreert zo de meest eenvoudige behandeling met de modernste technologie en het meest ontwikkelde design.

Bekijk de volledige beschrijving
ORTOVOX Ortovox
Kies je maat
Maat
Kleur
Niet op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
169,90 €
outlet
-10%
189,90 €
Adviesprijs in 2017

Beschrijving

 • Niveau
  • Gevorderd
 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Mixed
 • Jaar
  • 2019

ORTOVOX ZOOM+ 2019

De ZOOM is een DVA van de eerste keus want hij verbindt de digitale technologie met 3 antennes met een intuïtief en modern design. Hij integreert zo de meest eenvoudige behandeling met de modernste technologie en het meest ontwikkelde design.
Verminderd tot twee knoppen concentreert de ZOOM+ zich op de intuïtieve bediening. De schakelaar lopen / stoppen en de knop om van de stand uitzenden naar de stand ontvangen te gaan, geven allebei een nauwkeurige en heldere informatie. De indicatie van de afstand, de richtingspijl en de indicatie van meerdere slachtoffers leiden naar de snelste weg richting de uiteindelijke zoekplek, een zone waarbinnen de akoestiek van intuïtief zoeken het lokaliseren vereenvoudigt. Dankzij de gepatenteerde technologie smart antenne worden de slachtoffers aanzienlijk makkelijker gevonden.
Het apparaat analyseert de plaats in de lawine en communiceert automatisch via de best gerichte antenne om uit te zenden. De modernste digitale technologie van 3 antennes is iets wat net zo belangrijk is bij ORTOVOX als de automatische communicatie naar uitzenden in geval van een tweede lawine.

Intuïtief design
Ortovox heeft de ZOOM+ teruggebracht tot het essentiële. Slechts twee knoppen maken fouten in handelen nagenoeg onmogelijk. Als het apparaat eenmaal aangezet is, kun je van het uitzenden naar het ontvangen gaan dankzij de veiligheidsomschakeling. De instructies van het zoeken worden op het grote LED-scherm aangegeven. Een soepele rubberen ring garandeert een goede ligging in de hand en een extra bescherming. De ZOOM+ is voorzien van een elastische lus en van een comfortabele hoes die het verliezen voorkomen.

Visueel en akoestiek zoeken
De ZOOM+ helpt tijdens het zoeken dankzij een groot scherm in het midden van het apparaat. Het scherm geeft de afstand en te volgen richting aan middels een pijl en, indien nodig, geeft hij aan of het om meerdere slachtoffers gaat. De grote LED's zijn perfect afleesbaar, in het bijzonder wanneer het zicht slecht is of in de nacht. Het visueel zoeken is aangevuld met een akoestisch, intuïtief zoeken. De hardste en snelste geluidssignalen geven aan dat je het slachtoffer nadert.

Smart-Antenne-technologie
Slachtoffers uitgerust met ZOOM+ zijn sneller en gemakkelijker terug te vinden. De geïntegreerde smart-antenne-technologie analyseert de positie van de antennes onder de lawine en schakelt automatisch over op de antenne die het best georiënteerd is voor het uitzenden. Het resultaat: een verdubbeld bereik, zelfs in de slechtste uitzendpositie, en dat ongeacht of het apparaat gebruikt wordt voor het zoeken. De gepatenteerde Smart-Antenne-technologie is compatibel met alle A.R.V.A.'s en dus van een volledige onafhankelijke doeltreffendheid van het voor het zoeken gebruikte apparaat.

Automatisch omschakeling in het geval van een tweede lawine
De ZOOM+ is voorzien van de modernste numerieke technologie van 3 antennes en van een bewegingsontvanger. Die is nodig voor het automatisch omschakelen in het geval van een tweede lawine. Als de ontvanger tijdens het zoeken geen enkele beweging gedurende 120 seconden opvangt, schakelt het apparaat automatisch over op uitzenden. De reddingswerkers zijn daardoor op ieder moment beschermd in het geval van een nieuwe lawine.

Technologie
Alle electronica van de ZOOM+ wordt gecontroleerd bij het aanzetten van het apparaat (autotest) en wordt permanent gecontroleerd terwijl het apparaat aanstaat. In het geval van een lawine ontvangen de reddingswerkers die binnen 40 meter zijn, wanneer het apparaat eenmaal omgeschakeld is naar zoeken, een eerste signaal en kunnen zij beginnen met de zoektocht in deze straal. Zonder enig compromis op de werkingstijd van het apparaat, bespaart de ZOOM+ het milieu en je portemonnee! Eén AA-batterij is voldoende voor 250 uur uitzenden.

TECHNISCHE GEGEVENS :

'
- Antennes: 3
- Maximaal bereik: 40m
- Breedte van het zoekbereik: 40m
- Akoestiek van intuïtief zoeken
- Weergave van meerdere slachtoffers
- Intelligente technologie van de antenne
- Signal Analysis
- Auto-test
- Bediening via microprocessor
- Transportsysteem Confort
- Markeerfunctie
- Verlichte weergave
- Recco-reflector aan de binnenkant
- Automatische schakeling inzake een tweede lawine: 120 sec
- Gewicht: 200 g

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Ortovox
ORTOVOX

Het succesverhaal van ORTOVOX is begonnen in 1980 met het lanceren van het zoekapparaat voor slachtoffers van een lawine, F2, volkomen revolutionair in die tijd.
ORTOVOX staat vandaag de dag aan de top van de ontwikkeling en is leider op de markt van veiligheidsuitrusting voor lawines. Dankzij de buitengewone designs heeft de afdeling rugzakken zich de laatste jaren op significante wijze ontwikkeld, maar de vooruitgang was het sterkst in het domein van de technische kleding.
Het merkt biedt een uniek kledingconcept op de markt van outdoor door zich te richten op het gebruik van Merinoswol op alle niveaus van het systeem van lagen.