SALOMON BAG S/LAB SENSE 2 SET RACING RED 2019

Referentie : 401701

Een precieze, minimalistische drinkoplossing.

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : 401701

Een precieze, minimalistische drinkoplossing.

Bekijk de volledige beschrijving
SALOMON Salomon Time to Play
Kies je maat
Maat
Kleur
Op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
129,90 €

Beschrijving

 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2019

SALOMON BAG S/LAB SENSE 2 SET RACING RED 2019

Als je alleen het strikt noodzakelijke mee wilt nemen, wikkel het dan rond je lichaam en houd het simpel. De S/LAB SENSE 2 SET is ontworpen voor en door topsporters als de ultieme, minimalistische oplossing om je uitrusting in mee te dragen. 

TECHNISCHE GEGEVENS :

- Comfortabel minimalisme  : Een nieuwe benadering van lichtgewicht. We hebben al het onnodige gewicht weggelaten, met als resultaat een riem die slechts 100 g weegt. Gemaakt van elastische mesh die geurtjes tegengaat, ademend is en vocht afvoert. Alle plekken waar wrijving zou kunnen ontstaan, zijn weggenomen. Aandacht voor detail is cruciaal als je topprestaties wilt leveren. 
- Nauwkeurige, stabiele pasvorm : Als je geen rugzak nodig hebt, is de S/LAB Sense 2 Set perfect. Het is meer een draagvest voor de hoogstnoodzakelijke spullen. Je spullen worden verdeeld tussen de voor- en achterkant. SensiFit™-constructie die je lichaam op een comfortabele manier en zonder belemmeringen omsluit. Je spullen zullen niet heen en weer schudden, zodat jij je kan concentreren op de wedstrijd. 
- Snelle toegang : Ontworpen zodat je onderweg bij al je spullen kan. Essentiële vochtinname verloopt makkelijk via de voorkant. Verdeel het gewicht en kies je eigen perfecte formule. Alles heeft zijn eigen plek, dus je kunt je spullen erin stoppen en eruit halen terwijl je in beweging blijft. 

Maat volume
XS2
S2
M2
L2
XL2

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Salomon Time to Play
SALOMON

Het bedrijf Salomon, in 1947 opgericht in Annecy in de Haute-Savoie, is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in sport- en vrijetijdsartikelen. Het wordt in meer dan 160 landen gedistribueerd.
In 1947 opent George Salomon in het hart van de Franse Alpen en de geboorteplaats van de moderne alpinisme, in het oude Annecy een kleine houtzagerij annex werkplaats voor kanten van ski's. Binnen enkele jaren wordt het bedrijf dankzij het gebruik van het vernuft, leider op de markt voor bevestigingsmiddelen, voordat het een domineert in de sportartikelen voor vrije tijd en wintersport.
In 1997, wordt Salomon overgenomen door Adidas en later in 2005 door de Amer Sports-groep.
Tegenwoordig biedt het merk een grote keuze aan producten voor wintersport, outdoor, brillen, sneakers, textiel, enz… en drukt overal een stempel op de markt.