SALOMON BAG S/LAB SENSE ULTRA 5 SET RACING RED 2019

Referentie : 401700

Een drinksysteem met een zeer precieze pasvorm voor korte tot middellange runs.

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : 401700

Een drinksysteem met een zeer precieze pasvorm voor korte tot middellange runs.

Bekijk de volledige beschrijving
SALOMON Salomon Time to Play
Kies je maat
Maat
Kleur
Op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
149,90 €

Beschrijving

 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2019

SALOMON BAG S/LAB SENSE ULTRA 5 SET RACING RED 2019

Vergeet het idee van een rugzak. De minimalistische, evenwichtige, superefficiënte S/LAB SENSE ULTRA 5 SET is de ultieme oplossing voor het opbergen van je uitrusting. Hij is ontworpen met de hulp van topsporters. Het is leuk om de regels opnieuw uit te vinden. Al je essentiële spullen zitten dicht en strak op je lichaam, precies wat je nodig hebt. Draag hem, vergeet dat je hem draagt en richt al je aandacht op de run. 

TECHNISCHE GEGEVENS :

- Comfortabel minimalisme  : Een nieuwe benadering van lichtgewicht. We hebben al het onnodige gewicht weggelaten, met als resultaat een riem die slechts 100 g weegt. Gemaakt van elastische mesh die geurtjes tegengaat, ademend is en vocht afvoert. Alle plekken waar wrijving zou kunnen ontstaan, zijn weggenomen. Aandacht voor detail is cruciaal als je topprestaties wilt leveren. 
- Nauwkeurige, stabiele pasvorm : Een rugzak die met je meebeweegt in plaats van je tegen te werken. Het gewicht wordt evenwichtig verdeeld tussen de voor- en achterkant. SensiFit™-constructie die je lichaam op een comfortabele manier en zonder belemmeringen omsluit. Je uitrusting verschuift niet, zodat jij je volledig vrij voelt. 
- Snelle toegang : Ontworpen zodat je onderweg bij al je spullen kan. Essentiële vochtinname verloopt makkelijk via de voorkant. Verdeel het gewicht en kies je eigen perfecte formule. Alles heeft zijn eigen plek, dus je kunt je spullen erin stoppen en eruit halen terwijl je in beweging blijft. 

Maat hoogte breedte volume
S38185
M38185
L38185
XL38185

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Salomon Time to Play
SALOMON

Het bedrijf Salomon, in 1947 opgericht in Annecy in de Haute-Savoie, is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in sport- en vrijetijdsartikelen. Het wordt in meer dan 160 landen gedistribueerd.
In 1947 opent George Salomon in het hart van de Franse Alpen en de geboorteplaats van de moderne alpinisme, in het oude Annecy een kleine houtzagerij annex werkplaats voor kanten van ski's. Binnen enkele jaren wordt het bedrijf dankzij het gebruik van het vernuft, leider op de markt voor bevestigingsmiddelen, voordat het een domineert in de sportartikelen voor vrije tijd en wintersport.
In 1997, wordt Salomon overgenomen door Adidas en later in 2005 door de Amer Sports-groep.
Tegenwoordig biedt het merk een grote keuze aan producten voor wintersport, outdoor, brillen, sneakers, textiel, enz… en drukt overal een stempel op de markt.