TSL SYMBIOZ ELITE M RUBIS 2019

Referentie : PFRSM180

De sneeuwschoen van de toekomst is nu beschikbaar.

Bekijk de volledige beschrijving

Referentie : PFRSM180

De sneeuwschoen van de toekomst is nu beschikbaar.

Bekijk de volledige beschrijving
TSL Logo TSL Outdoor
Kies je maat
Maat
Kleur
Niet op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  9,00 €
224,00 €
outlet
-25%
299,90 €
Adviesprijs in 2017

Beschrijving

 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 2 jaar
 • Gender
  • Man
 • Jaar
  • 2019

TSL SYMBIOZ ELITE M RUBIS 2019

De sneeuwschoen van de toekomst is nu beschikbaar.
Van oudsher heeft het wandelen zich aangepast aan de structuur en de vorm van de sneeuwschoen. Maar beeld je even het tegenovergestelde in. Beeld je in dat de sneeuwschoen zich aanpast aan je pas en het terrein waarop je je voortbeweegt... Beeld je in dat elke stap vlot verloopt... Beeld je een onvergelijkbare lichtheid, een goede grip, een volledig natuurlijke ontvouwing van de voet tijdens de winterwandelingen in... Beeld je gewoon in dat je in totale symbiose met de natuur bent. STOP! Stop met dromen... Dit product bestaat... Onthoud zijn naam: TSL SYMBIOZ.

TECHNISCHE GEGEVENS :


*Gemaakt in Frankrijk

* Maten van 37 tot 50

* Gebruikersgewicht: 50 tot 120 Kg

* Gewicht: 890 g x 2

* Afmetingen: 59 x 21 cm

* Ijsnagels: 2x8, verwisselbaar, uit staal
*NATUURLIJKE AANPAK
Het eerste kenmerk van de TSL Symbioz ligt in zijn hyper-flexibiliteit (hetzij ter hoogte van het frame hetzij de bevestiging), zijn lichte gewicht en ergonomisch bevestigingssysteem. Het past zich aan de verschillende oneffenheden van het terrein aan met een buitengewone ontvouwing van de voet. De carbon inzetstukken zorgen voor nervositeit en elasticiteit aan de TSL Symbioz als deze niet meer in contact is met de grond. Tot slot biedt zijn lichtheid een geest van vrijheid en gemak aan de wandeling.

* GRIP
Nog nooit was de grip van een sneeuwschoen zo optimaal en dus veilig voor de beoefenaar. De bidirectionele ijsnagels geplaatst onder de steunpunten van de voet, ongeacht de maat, zorgen voor een ongelooflijke tractie (bergop) en een uitstekende afremming (bergaf) maar ook een perfecte zijdelingse steun (helling). Door aanpassing aan de vorm van het terrein garandeert de flexibiliteit van het frame een uitstekende steun en volledige veiligheid. Bovendien voorkomt deze hyperflexibiliteit het ongewenst glijden in poedersneeuw.

* COMFORT EN GEMAK
Comfortabel en snel geschoeid dankzij de opgeslagen voorinstellingen bevalt het telescopisch bevestigingssysteem dankzij zijn flexibiliteit; het verstrekt een natuurlijke ontvouwing van de voet in de continuïteit van het frame. De nieuwe hielwig Easy Ascent geïntegreerd in het bevestigingssysteem wordt geactiveerd door een simpele druk met de stok.

Gewicht (g) unitair gewicht (gr)

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Logo TSL Outdoor