VOLKL MELODY W 2015 + FLOW HAYLO W BLACK 2015

1je skis
VOLKL EKO:/Brands/logo-volkl.jpg
VOLKL MELODY W 2015

Referentie : 181323

Bekijk de volledige beschrijving
1je skis
VOLKL EKO:/Brands/logo-volkl.jpg
VOLKL MELODY W 2015

Referentie : 181323

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
2 je bindingen
FLOW EKO:/Brands/Flow.jpg
FLOW HAYLO W BLACK 2015

Referentie : 541111-0002

Kies je maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? voor levering op ?
Portokosten vanaf  0,00 €
309,90 €
outlet
-31%
449,80 €
Adviesprijs in 2015

Beschrijving

 • Discipline
  • All-Rounder
 • Niveau
  • Middelmatig-Goed
 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 1 jaar
 • Gender
  • Vrouw
 • Jaar
  • 2015
 • Camber
  • Klassieke camber

VOLKL MELODY W 2015

De gemiddelde ridesters zullen de MELODY zeer op prijs stellen want hij zal deuren van een wereld van gemak en tolerantie openen.
VOLKL heeft ervoor gekozen dit model te voorzien van een lichte camber gecombineerd met een soepele flex. Dit maakt de MELODY eenvoudig mee te nemen op alle terreinen om zich op of buiten de piste te begeven, te carven of de eerste tricks te proberen terwijl een goede grip op de harde sneeuw behouden blijft. De directionele zijlijnen van het type freestyle en de traditionele weinig uitgesproken camber geven een goede kantengrip net als een perfecte controle op ieder moment.
De MELODY stelt dus zeker en je voorkomt veel fouten van de kanten om in vol vertrouwen te kunnen ontwikkelen.

TECHNISCHE GEGEVENS :

'
- Flex: 3/10

Constructie:
- Klassieke houten kern van neus tot staart: alle boards van Völkl zijn van neus tot staart, en van kant naar kant, geproduceerd met banden van populierenhout uit Aspen.
- Constructie Slim-Tip: de constructie Slim-Tip integreert op de plaats van ABS een robuust insert van urethaan dat de schokken bij de neus en de staart absorbeert. De sterke punten zijn een fijnere neus, stijlvoller en minder balancerend - wat de controle van het board verbetert voor alle riders, en niet alleen tijdens grote rotaties in het park!
- Directionele freestyle: perfect voor de riders van alle oppervlakken die zich net zo op hun gemak voelen in park als in backcountry! De meer gematigde en meer directionele radius is aangepast om het beste met een setback van 20mm te werken. Zo reageren de boarden sneller en maken snelle wisselingen van kanten mogelijk. Zijn shape en zijn verlengde neus leveren meer drijfvermogen in de poedersneeuw.
- Shape met een lichte camber: deze shape beschrijft een lichte camber en een duidelijke lift van de neus tot de staart. De lengte van de kanten is korter en vereenvoudigen het aanleren van bochten. Op ijzige pistes biedt hij een maximale kantengrip en zeer complete eigenschappen van ride. Het is het perfecte alternatief voor de Rocker: niet te reactief, maar ook niet te amateuristisch.
- 5x2 Insert System: met de systemen 5x2 en 6x2 zijn de lijnen van de inserts slechts met 2 cm van elkaar gescheiden. Zo kan de stance preciezer aangepast worden - op de centimeter nauwkeurig. De afstellingen met schijven zijn bedoeld voor het centreren van de bindingen.
- Sandwichconstructie: tussen de bovenste en onderste lagen is een kant van synthetisch ABS aan iedere zijde van het board geplaatst om de overdracht van de krachten van de bindingen naar de kanten te accentueren, en om ieder verlies van kracht te voorkomen. Het board toont zo veel meer reactiviteit en een maximale grip ter hoogte van de kanten, waardoor een inspanningsloze ride mogelijk wordt.
- Triaxiale glasvezel van de boven- en onderlagen: deze speciale glasvezel is vervaardigd uit vezels die onder een hoek van 45° (+45°/-45°) geplaatst zijn vanaf de punt tot de staart. Naargelang de dichtheid van de vezels zijn de torsie en de flex verbeterd zonder dat dit invloed heeft op de dikte van de houten kern. Dus een lager gewicht en een verbeterde reactiviteit en kantengrip.

Zool en afwerking:
- Geëxtrudeerde zool: geproduceerd middels fusie is hij zeer stevig en nog bestendiger tegen beschadigingen. Het is ook een goede optie voor de riders die hun board niet regelmatig waxen - de eigenschappen van glijden van een niet-gewaxte gesinterde zool zullen nooit even goed zijn als die van een niet-gewaxte geëxtrudeerde zool.
- Steenafwerking: geeft de zool een veelzijdige structuur die in alle sneeuwomstandigheden werkt. Dit verhoogt de absorptie van de wax wat de planken nog sneller maakt.
- Diamantafwerking: de diamantafwerking maakt niet alleen de kanten bestendiger, maar verbetert ook de manoeuvreerbaarheid en de grip op ijzige sneeuw.
- Waxafwerking: de dunne laag wax werkt alleen maar voor de eerste ritten met de plank, maar om een goed glijvermogen van de zool te garanderen adviseren wij sterk de zool warm te waxen voorafgaand aan het eerste gebruik.

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Gewicht (g)
 • Staat
  • Nieuw
 • Garantie
  • 1 jaar
 • Jaar
  • 2015

FLOW HAYLO W BLACK 2015

.

TECHNISCHE GEGEVENS :

.

Schoenmaat EU Schoenmaat MP

PRODUCT BEOORDELINGEN

HET MERK

Volkl
VOLKL

Volk is begonnen met de productie van ski's in 1923, in Duitsland, in de stad Straubing. Het rijke erfstuk van het bedrijf is doorspekt met traditie en ongelooflijke innovatie op gebied van technologie van het skiën, zoals het "rocker design" Extended Low Profile (ELP) die recentelijk verschenen is. De eerste met een combinatie tussen finesse en hanteerbaarheid in de diepe sneeuw met alle veelzijdigheid van een all mountain, om op stormdagen het beste naar boven te halen. De freeski-range van het merk breidt zich uit van Big Mountain naar All Mountain, door het park en de pipe voor heren net als voor dames.