Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

K2 BROADCAST + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 BROADCAST 22

Referentie : 11F0006.1.1

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

Referentie : 11G1003.1.4

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
719,80 €

Kenmerk K2 BROADCAST + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

K2 BROADCAST 22

DisciplineAll-Rounder
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2022
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving K2 BROADCAST + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

K2 BROADCAST 22

De K2 BROADCAST is een snowboard dat aan alle verwachtingen kan voldoen, op en naast de piste. Dit klassieke K2 snowboard is vergevingsgezind en veelzijdig.

Dit board heeft een directional shape en een traditionele camber baseline camber voor een betere kantengrip op harde sneeuw. Een aantal technologieën zoals de Sintered 4000 basis en de ICG 20 Triax Glas met Koolstof constructie helpen de prestaties te verbeteren en de levensduur van het product te verlengen. Ontworpen rond een kern van 3 houtsoorten, biedt hij een opmerkelijke pop en een licht en bestendig product.

Perfect voor snowboarden op elk terrein, zal dit model aan je verwachtingen voldoen en je vergezellen tijdens je toekomstige winterervaringen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex : 7/10
 • Shape : Directional Camber Baseline, het is een traditioneel profiel dat pop en precisie biedt, met een directioneel effect voor een betere grip op harde sneeuw
 • Kern: BAP kern, een mengsel van 3 houtsoorten, biedt een opmerkelijke pop terwijl het gewicht beperkt blijft en de sterkte van het product bevordert
 • Glasvezel: ICG 20 Triax Glas met Koolstof, dit zijn koolstofvezels geïntegreerd in het glasvezel, ze zorgen voor kracht in de bochten door het verhogen van pop, levendigheid en lengte, de Triax technologie heeft vezels met een hoek van 45, 45 en 0 om een stijver board te bieden
 • Zool: Sintered 4000, deze sintered base absorbeert wax diep in het materiaal voor een betere glide en ongeëvenaarde duurzaamheid
 • Inzetstukken: 2x4

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

De FORMULA van K2 is een snowboardbinding die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer veelzijdig en responsief, het zal aan uw verwachtingen voldoen.

Deze binding combineert technologie en comfort om uw vaardigheden te verbeteren. De lichtgewicht ProFusion nylon baseplate zorgt ervoor dat je boots goed in de binding zitten. De All Terrain Nylon spoiler is stijf in directe ondersteuning, maar iets zachter in laterale ondersteuning, waardoor je krachtoverbrenging wordt geoptimaliseerd en de controle over je board toeneemt.

De kwaliteit en sterkte van de aluminium riemen en ratels zorgen voor een betere ondersteuning van de voeten en dus voor een grotere wendbaarheid. Bovendien komt de3-voudige kanteling van de zool overeen met de natuurlijke positie van uw benen gedurende de dag. Het verbetert de steun aan de buitenkant van de voet en zorgt voor betere controle en minder vermoeidheid, terwijl het EVA-schuim trillingen absorbeert en extra demping biedt.

Deze binding is compatibel met alle K2 producten en de meeste boards op de markt. Het zal u voldoening geven met zijn comfort en concurrentievermogen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: 6
 • Grondplaat: GF ProFusion, eenvoudig, robuust en licht, de grondplaat is de referentie. Verstellingen zijn snel en meerdere bevestigingspunten voor de enkelbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale krachtoverbrenging.
 • Spoiler: All Terrain Nylon, duurzaam en duurzaam, deze nylon spoiler is een K2 standaard.
 • Demping: 3 Canting, Naadloos Eva Voetbed, biedt een 3 Canting om de natuurlijke positie aan te passen met een Eva zool voor extra demping.
 • Wreefbandje: Caddi enkelbandje met noprne
 • Teenband: Perfect Fit 2.0
 • Ratel: aluminium
 • Schijven: Compatibel met de meeste borden op de markt (4x2, 4x4, Kanaal)

Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN K2 BROADCAST 22

HET MERK

K2

K2 werd in 1961 opgericht door de twee broers Bill en Don Kirschner in Vashon Island, nabij Seattle in de Verenigde Staten.
K2 staat gekend voor zijn vooruitstrevende glasvlezeltechnologie voor ski's, waardoor de ski's lichter en sneller zijn dan de metalen of houten varianten. Het atypisch Amerikaanse merk is het grootste van de Verenigde Staten en is gekend voor haar innovatieve producten zoals brede en new school ski's met rockende uiteinden.
De goep K2Sport bestaat uit K2Skis, K2Snowboard en Line, Full-Tilt, Ride, Morrow of ook Madshus. Het maakt deel uit van de grote groep Jarden dat onderdak biedt aan merken zoals Völkl, Marker, maar ook merken uit andere domeinen zoals Camping Gaz, Spontex of Mapa.

MEER WETEN

Vervolledig je skipakket

backorder
Snowboard ARBOR ARBOR SATORI CAMBER + SALOMON DISTRICT BLACK - Ekosport ARBOR SATORI CAMBER + SALOMON DISTRICT BLACK
1.059,80 €
879,90 €