Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 BROADCAST 21

Referentie : 11E0006.1.1

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 SONIC OFF WHITE 23

Referentie : 11G1005.1.2

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
644,80 €

Kenmerk K2 BROADCAST + K2 SONIC OFF WHITE

K2 BROADCAST 21

DisciplineAll-Rounder
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2021
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

K2 SONIC OFF WHITE 23

DisciplineAll-Rounder
NiveauBeginner-Middelmatig
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving K2 BROADCAST + K2 SONIC OFF WHITE

K2 BROADCAST 21

De K2 BROADCAST voldoet aan alle verwachtingen, op en naast de piste. Met een ontwerp dat al van verre herkenbaar is, is deze klassieke K2 ski vergevingsgezind en veelzijdig.

De BROADCAST is voorzien van innovatieve en hoogwaardige technologie en is samengesteld uit een directionele vorm en een traditionele camber Baseline camber voor een betere kantengrip op harde sneeuw. Een aantal technologieën zoals de Sintered 4000 zool en de ICG 20 Triax Glas met Carbon constructie dragen bij tot de verbeterde prestaties en de grotere duurzaamheid van het product. Ontworpen rond een kern van 3 houtsoorten, biedt het een opmerkelijke pop en een licht en resistent product.

Dit board is ideaal om te snowboarden op alle terreinen, het zal aan je verwachtingen voldoen en je vergezellen tijdens je toekomstige winterervaringen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Shape: Directional Camber Baseline, dit is een traditioneel profiel dat pop en precisie biedt, met een directioneel effect voor een betere grip op harde sneeuw.
 • Kern: BAP Core, een mix van 3 houtsoorten, biedt een opmerkelijke pop terwijl het gewicht beperkt blijft en de sterkte van het product bevorderd wordt.
 • Glasvezel: ICG 20 Triax Glas met Koolstof, dit zijn koolstofvezels geïntegreerd in het glasvezel, ze zorgen voor kracht in de bochten door het verhogen van pop, levendigheid en lengte, de Triax technologie heeft vezels met een hoek van 45, 45 en 0 om een stijver board te bieden.
 • Zool: Sintered 4000, deze sintered base absorbeert wax diep in het materiaal voor een betere glide en ongeëvenaarde duurzaamheid.
 • Inzetstukken: 2x4

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

K2 SONIC OFF WHITE 23

Deze klassieke K2 binding is speciaal ontworpen voor gemiddelde beginnende rijders en biedt comfort en veelzijdigheid om aan al je wensen te voldoen. De SONIC staat bekend om zijn veelzijdigheid.

Door de combinatie van technologie en toegankelijkheid profiteert de SONIC binding elk jaar weer van innovatieve en hoogwaardige technologie. De klassieke ProFusion baseplate is lichtgewicht, duurzaam en responsief. De all-terrain spoiler van polycarbonaat zorgt voor extra stijfheid terwijl het een lichtgewicht product blijft. Het ergonomische ontwerp en de verschillende instelmogelijkheden vergroten de mogelijkheden. De 3 Canted Footbed-technologie biedt comfortabele dem ping door trillingen te verminderen en helpt de onderste ledematen uit te lijnen voor een betere plaatsing en controle. De 3D Strap wreefband , EVA padding en Perfect-Fit teenband passen zich aan elke boot aan en zorgen voor een stevige grip van de voet in de binding voor een betere controle.

Deze binding is compatibelmet de meeste boards op de markt enkan aan alle omstandigheden worden aangepast. Het zal u comfort en concurrentievermogen brengen in uw toekomstige ervaringen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: 3/7
 • Baseplate: ProFusion, eenvoudig, robuust en licht, de baseplate is de referentie. De verstelmogelijkheden zijn snel en meerdere bevestigingspunten voor de enkelbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale krachtoverbrenging.
 • Schijven: Compatibel met de meeste boards op de markt (4x4, Kanaal)
 • Spoiler: Polycarbonaat, duurzame en resistente spoiler
 • Demping: 3 Canting, naadloos EVA-voetbed, biedt een 3 Canting die overeenkomt met de natuurlijke houding met een EVA-voetbed voor extra demping
 • Wreefband: 3D-enkelband, EVA-gewatteerde band, Cam-Lock centrering, biedt een EVA-schuim gewatteerde enkelband
 • Teenriem : Perfecte pasvorm, Cam-Lock centrering, ontworpen om op alle laarsvormen te passen.
 • Ratel: Polycarbonaat
 • Gewicht: 1830 g (voor maat L)

Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN K2 BROADCAST 21

HET MERK

K2

K2 werd in 1961 opgericht door de twee broers Bill en Don Kirschner in Vashon Island, nabij Seattle in de Verenigde Staten.
K2 staat gekend voor zijn vooruitstrevende glasvlezeltechnologie voor ski's, waardoor de ski's lichter en sneller zijn dan de metalen of houten varianten. Het atypisch Amerikaanse merk is het grootste van de Verenigde Staten en is gekend voor haar innovatieve producten zoals brede en new school ski's met rockende uiteinden.
De goep K2Sport bestaat uit K2Skis, K2Snowboard en Line, Full-Tilt, Ride, Morrow of ook Madshus. Het maakt deel uit van de grote groep Jarden dat onderdak biedt aan merken zoals Völkl, Marker, maar ook merken uit andere domeinen zoals Camping Gaz, Spontex of Mapa.

MEER WETEN