Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

K2 BROADCAST + NITRO ONE ALL EYES ON ME

K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 BROADCAST 22

Referentie : 11F0006.1.1

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
NITRO EKO:/Brands/Nitro_2019.jpg
NITRO ONE ALL EYES ON ME 23

Referentie : 836483-005

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
749,80 €

Kenmerk K2 BROADCAST + NITRO ONE ALL EYES ON ME

K2 BROADCAST 22

DisciplineAll-Rounder
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2022
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

NITRO ONE ALL EYES ON ME 23

StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving K2 BROADCAST + NITRO ONE ALL EYES ON ME

K2 BROADCAST 22

De K2 BROADCAST is een snowboard dat aan alle verwachtingen kan voldoen, op en naast de piste. Dit klassieke K2 snowboard is vergevingsgezind en veelzijdig.

Dit board heeft een directional shape en een traditionele camber baseline camber voor een betere kantengrip op harde sneeuw. Een aantal technologieën zoals de Sintered 4000 basis en de ICG 20 Triax Glas met Koolstof constructie helpen de prestaties te verbeteren en de levensduur van het product te verlengen. Ontworpen rond een kern van 3 houtsoorten, biedt hij een opmerkelijke pop en een licht en bestendig product.

Perfect voor snowboarden op elk terrein, zal dit model aan je verwachtingen voldoen en je vergezellen tijdens je toekomstige winterervaringen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex : 7/10
 • Shape : Directional Camber Baseline, het is een traditioneel profiel dat pop en precisie biedt, met een directioneel effect voor een betere grip op harde sneeuw
 • Kern: BAP kern, een mengsel van 3 houtsoorten, biedt een opmerkelijke pop terwijl het gewicht beperkt blijft en de sterkte van het product bevordert
 • Glasvezel: ICG 20 Triax Glas met Koolstof, dit zijn koolstofvezels geïntegreerd in het glasvezel, ze zorgen voor kracht in de bochten door het verhogen van pop, levendigheid en lengte, de Triax technologie heeft vezels met een hoek van 45, 45 en 0 om een stijver board te bieden
 • Zool: Sintered 4000, deze sintered base absorbeert wax diep in het materiaal voor een betere glide en ongeëvenaarde duurzaamheid
 • Inzetstukken: 2x4

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

NITRO ONE ALL EYES ON ME 23

De ONE ALL EYES ON ME snowboardbinding van NITRO is het ideale model voor rijders die op zoek zijn naar comfort en optimale ondersteuning op alle terreinen.

Hij combineert de voordelen van freestyle bindingen met de flex en duurzaamheid van een teambinding die de voet op zijn plaats houdt. Het is een avonturier die op je wacht om te carven op de piste of te trappen in de backcountry.

Super veelzijdig, zijn Stealth Open AIR baseplate gecombineerd met de Mini Disc 2x4 geeft je ongelooflijke sensaties en perfecte controle over je trajecten. De exclusieve AIR-demping en het 3-voudige profiel van het merk zorgen ervoor dat je zelfs op de langste runs of bij geëngageerde landingen comfortabel zit.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Gevorderd niveau
 • Stealth Open AIR baseplate: geoptimaliseerde demping
 • Symmetrische spoiler
 • 3-voudig gekantelde grondplaat: meer natuurlijke positie
 • Minischijf 2x4 met hoekvergrendeling
 • Board Saver-technologie: schokabsorptie
 • Comfortabele enkelband
 • Verstelbare teenriem B.E.S.T.
 • Aluminium gespen
 • Eenvoudig te gebruiken in elkaar grijpende hardware

Schoenmaat US schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN K2 BROADCAST 22

HET MERK

K2

K2 werd in 1961 opgericht door de twee broers Bill en Don Kirschner in Vashon Island, nabij Seattle in de Verenigde Staten.
K2 staat gekend voor zijn vooruitstrevende glasvlezeltechnologie voor ski's, waardoor de ski's lichter en sneller zijn dan de metalen of houten varianten. Het atypisch Amerikaanse merk is het grootste van de Verenigde Staten en is gekend voor haar innovatieve producten zoals brede en new school ski's met rockende uiteinden.
De goep K2Sport bestaat uit K2Skis, K2Snowboard en Line, Full-Tilt, Ride, Morrow of ook Madshus. Het maakt deel uit van de grote groep Jarden dat onderdak biedt aan merken zoals Völkl, Marker, maar ook merken uit andere domeinen zoals Camping Gaz, Spontex of Mapa.

MEER WETEN