Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

K2 BROADCAST + SALOMON DISTRICT WHITE

K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 BROADCAST 22

Referentie : 11F0006.1.1

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
SALOMON EKO:/Brands/logo-salomon22.jpg
SALOMON DISTRICT WHITE 24

Referentie : L41776100

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
759,80 €

Kenmerk K2 BROADCAST + SALOMON DISTRICT WHITE

K2 BROADCAST 22

DisciplineAll-Rounder
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2022
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

SALOMON DISTRICT WHITE 24

DisciplineFreestyle
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2024
Flex 1/10
Ontdek de Winkel Nieuwigheden snowboard

Beschrijving K2 BROADCAST + SALOMON DISTRICT WHITE

K2 BROADCAST 22

De K2 BROADCAST is een snowboard dat aan alle verwachtingen kan voldoen, op en naast de piste. Dit klassieke K2 snowboard is vergevingsgezind en veelzijdig.

Dit board heeft een directional shape en een traditionele camber baseline camber voor een betere kantengrip op harde sneeuw. Een aantal technologieën zoals de Sintered 4000 basis en de ICG 20 Triax Glas met Koolstof constructie helpen de prestaties te verbeteren en de levensduur van het product te verlengen. Ontworpen rond een kern van 3 houtsoorten, biedt hij een opmerkelijke pop en een licht en bestendig product.

Perfect voor snowboarden op elk terrein, zal dit model aan je verwachtingen voldoen en je vergezellen tijdens je toekomstige winterervaringen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex : 7/10
 • Shape : Directional Camber Baseline, het is een traditioneel profiel dat pop en precisie biedt, met een directioneel effect voor een betere grip op harde sneeuw
 • Kern: BAP kern, een mengsel van 3 houtsoorten, biedt een opmerkelijke pop terwijl het gewicht beperkt blijft en de sterkte van het product bevordert
 • Glasvezel: ICG 20 Triax Glas met Koolstof, dit zijn koolstofvezels geïntegreerd in het glasvezel, ze zorgen voor kracht in de bochten door het verhogen van pop, levendigheid en lengte, de Triax technologie heeft vezels met een hoek van 45, 45 en 0 om een stijver board te bieden
 • Zool: Sintered 4000, deze sintered base absorbeert wax diep in het materiaal voor een betere glide en ongeëvenaarde duurzaamheid
 • Inzetstukken: 2x4

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

SALOMON DISTRICT WHITE 24

De Salomon DISTRICT is een freestyle binding voor heren met een eenvoudige, stevige DISTRICT spoiler met een speciale flex en asymmetrische vorm voor comfort.

Dit model is gemakkelijk aan te passen dankzij het 2-in-1 systeem van voorwaartse flex en spoilerrotatie. Voor sprongen, rails en andere trucs begeleidt deze binding je bij al je avonturen dankzij de Shadow Fit technologie. Het combineert eenvoud en technologie door de integratie van een flexibele hoepel aan de achterkant van de bijgewerkte hiel en KevlarQuickwire + Power Hookvoor een natuurlijke verbinding met je board.

Het resultaat is een geweldig gevoel! Je kunt de sneeuw onder je voeten bijna voelen. De asymmetrische wreefband zorgt voor extra comfort en steun. Alles wat je hoeft te doen is tweaken!

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: gemiddeld
 • Shadow Fit Base: 30% Bute verstelbare voorvoet composiet, Universal Plate, IMS, Kevlar Quickwire, Power Hook, Unite Disc compatibiliteit.
 • Demping: SCS+ Full Eva voor goede demping
 • Zool met verkanting
 • Supreme Lite voorvoetband
 • Shadow Asym Instapband
 • Riem aanpassing met Micromax
 • MP Ratel: aluminium
 • 4x4, 3D en Channel compatibele schijven

Gewicht (g) Schoenmaat EU Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN K2 BROADCAST 22

HET MERK

K2

K2 werd in 1961 opgericht door de twee broers Bill en Don Kirschner in Vashon Island, nabij Seattle in de Verenigde Staten.
K2 staat gekend voor zijn vooruitstrevende glasvlezeltechnologie voor ski's, waardoor de ski's lichter en sneller zijn dan de metalen of houten varianten. Het atypisch Amerikaanse merk is het grootste van de Verenigde Staten en is gekend voor haar innovatieve producten zoals brede en new school ski's met rockende uiteinden.
De goep K2Sport bestaat uit K2Skis, K2Snowboard en Line, Full-Tilt, Ride, Morrow of ook Madshus. Het maakt deel uit van de grote groep Jarden dat onderdak biedt aan merken zoals Völkl, Marker, maar ook merken uit andere domeinen zoals Camping Gaz, Spontex of Mapa.

MEER WETEN