Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

K2 RAYGUN + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 RAYGUN 21

Referentie : 11E0008.1.1

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

Referentie : 11G1003.1.4

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
649,80 €

Kenmerk K2 RAYGUN + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

K2 RAYGUN 21

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2021
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving K2 RAYGUN + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

K2 RAYGUN 21

Ontworpendoor K2 voor goede niveaus, biedt de nieuwe versie van de RAYGUN veelzijdigheid en manoeuvreerbaarheid. Met zijn sober en stijlvol design is dit speelse board voor jou gemaakt.

Dankzij de innovatieve en performante technologie biedt dit board voor alle terreinen een dynamische en precieze rit. De Directional Rocker Baseline shape zorgt voor een platte camber die kantenfouten beperkt en een directe pivot bevordert, terwijl hetdirectionele effect zorgt voor een betere handling op harde sneeuw. De geëxtrudeerde zool zorgt voor een goede glijding en gemakkelijkere toegang tot reparaties. De core is gemaakt van Aspen hout voor duurzaamheid en een speelsere, medium flex. Dankzij de carbonversterkingen in de bi-axiale glasvezels heeft dit board een grotere torsiestijfheid.

De Raygun zal je vergezellen tijdens je volgende winterseizoenen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Shape: Directional Rocker Baseline, met een veelzijdig profiel is dit board ontworpen voor off-roading. Hij heeft een middelhoge neus en een lagere staart, waardoor je moeiteloos bochten kunt maken in ruw terrein en goed kunt drijven in diepe sneeuw.
 • Kern: Aspen kern, een enkele houtsoort die zorgt voor een uitstekende flex, duurzaamheid en sterkte.
 • Glasvezel: ICG 10 Biax Glass with Carbon, dit zijn koolstofvezels geïntegreerd in het glasvezel, ze zorgen voor kracht in de bochten door het verhogen van pop, levendigheid en lengte, de Biax technologie heeft vezels met een 90 en 0 hoek om een meer vergevingsgezind board te bieden.
 • Zool: 2000 geëxtrudeerd, biedt consistent glijvermogen dat gemakkelijk te onderhouden en te repareren is.
 • Inzetstukken: 2x4

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

De FORMULA van K2 is een snowboardbinding die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer veelzijdig en responsief, het zal aan uw verwachtingen voldoen.

Deze binding combineert technologie en comfort om uw vaardigheden te verbeteren. De lichtgewicht ProFusion nylon baseplate zorgt ervoor dat je boots goed in de binding zitten. De All Terrain Nylon spoiler is stijf in directe ondersteuning, maar iets zachter in laterale ondersteuning, waardoor je krachtoverbrenging wordt geoptimaliseerd en de controle over je board toeneemt.

De kwaliteit en sterkte van de aluminium riemen en ratels zorgen voor een betere ondersteuning van de voeten en dus voor een grotere wendbaarheid. Bovendien komt de3-voudige kanteling van de zool overeen met de natuurlijke positie van uw benen gedurende de dag. Het verbetert de steun aan de buitenkant van de voet en zorgt voor betere controle en minder vermoeidheid, terwijl het EVA-schuim trillingen absorbeert en extra demping biedt.

Deze binding is compatibel met alle K2 producten en de meeste boards op de markt. Het zal u voldoening geven met zijn comfort en concurrentievermogen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: 6
 • Grondplaat: GF ProFusion, eenvoudig, robuust en licht, de grondplaat is de referentie. Verstellingen zijn snel en meerdere bevestigingspunten voor de enkelbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale krachtoverbrenging.
 • Spoiler: All Terrain Nylon, duurzaam en duurzaam, deze nylon spoiler is een K2 standaard.
 • Demping: 3 Canting, Naadloos Eva Voetbed, biedt een 3 Canting om de natuurlijke positie aan te passen met een Eva zool voor extra demping.
 • Wreefbandje: Caddi enkelbandje met noprne
 • Teenband: Perfect Fit 2.0
 • Ratel: aluminium
 • Schijven: Compatibel met de meeste borden op de markt (4x2, 4x4, Kanaal)

Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN K2 RAYGUN 21

HET MERK

K2

K2 werd in 1961 opgericht door de twee broers Bill en Don Kirschner in Vashon Island, nabij Seattle in de Verenigde Staten.
K2 staat gekend voor zijn vooruitstrevende glasvlezeltechnologie voor ski's, waardoor de ski's lichter en sneller zijn dan de metalen of houten varianten. Het atypisch Amerikaanse merk is het grootste van de Verenigde Staten en is gekend voor haar innovatieve producten zoals brede en new school ski's met rockende uiteinden.
De goep K2Sport bestaat uit K2Skis, K2Snowboard en Line, Full-Tilt, Ride, Morrow of ook Madshus. Het maakt deel uit van de grote groep Jarden dat onderdak biedt aan merken zoals Völkl, Marker, maar ook merken uit andere domeinen zoals Camping Gaz, Spontex of Mapa.

MEER WETEN