Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

LIB TECH T.RICE ORCA + BURTON GENESIS MATTY BLACK

LIB TECH EKO:/Brands/Lib_tech_2021.jpg
LIB TECH T.RICE ORCA 23

Referentie : 22SN039

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
BURTON EKO:/Brands/Burton2020.jpg
BURTON GENESIS MATTY BLACK 22

Referentie : 10547105-016

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
1.089,80 €

Kenmerk LIB TECH T.RICE ORCA + BURTON GENESIS MATTY BLACK

LIB TECH T.RICE ORCA 23

DisciplineFreeride
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023
Aangeraden maatAlle gestaltes
Ontdek de collectie Travis Rice snowboards
Cambre

BURTON GENESIS MATTY BLACK 22

DisciplineAll-Rounder
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2022

Beschrijving LIB TECH T.RICE ORCA + BURTON GENESIS MATTY BLACK

LIB TECH T.RICE ORCA 23

De LIB TECH TRAVIS RICE ORCA is ontworpen om aan al uw eisen te voldoen .

Met zijn innovatieve technologie past de omgekeerde Banana camber zich aan het terrein aan en bevordert hij een gecontroleerde controle, maar ook precisie en float in diepe sneeuw voor een gemakkelijke metercontrole. De kern is een combinatie van aspen- en paulowniahout, waardoor de plank een opmerkelijke pop krijgt en toch een licht en sterk product blijft. Glasvezelversterkingstechnologie zorgt voor gelijkmatig verdeelde torsiestijfheid voor betere acceleratie en sneller glijden.

Dit veeleisende board isideaal om te freeriden en is bestand tegen de meest gewaagde rijders, zowel op als naast de piste.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

  • Vorm : C2 Banana technologie, een omgekeerde banaanvormige camber die een grote wendbaarheid biedt met veel vergevingsgezindheid, met 2 kleine camberdelen onder de voeten voor meer dynamiek in het board. Tweeling, is een bord dat in beide richtingen dezelfde vorm heeft, het is symmetrisch
  • Flex: mdium
  • Aspen/paulownia-kern: lichte houtsoorten die een dynamische flex en een betere controle over het board bevorderen en zeer sterk zijn.
  • Gesinterde basis: de gesinterde basis absorbeert was diep in het materiaal voor beter glijden en ongeëvenaarde duurzaamheid.
  • Triax Glasversterkingen: deze technologie heeft vezels met een hoek van 45, 45 en 0, voor een stijver board. Biax Glas, dit type vezel heeft een hoek van 90 en 0 om een meer vergevingsgezind board te bieden.
  • Magne-Traction Edges: golvende randen voor betere grip op harde sneeuw en steilere hellingen. UHMW: gesinterde zijwanden voor meer stevigheid en om schokken op de staart en de punt te voorkomen

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g)

BURTON GENESIS MATTY BLACK 22

Op zoek naar veelzijdigheid en comfort te rijden? Test Opknappen BURTON GENESIS Heren en stuur op elk terrein. De band tenen is opnieuw ontworpen om meer lichtheid en comfort maken zonder in te boeten retentie. Zijn flex tonic biedt ondersteuning en respons op elk terrein.

De basis en de spoiler samengestelde geladen nylon en glasvezel garanderen u stevig en responsief in de trajecten zeer Met . De afgeschreven FullBED met B3 Gel kun je limiet trillingen voor recepties.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

- Flex - 7/10: zeer stijve flex.

- Demping - 9/10: Cushioning zeer stevig. De AutoCANT FullBED dempingsysteem met B3 Gel bestaat uit een dubbele dichtheids foam EVA vermoeidheid ongeacht de houding en de instelhoek en vert besturingskaart verminderen. B3 gel gebruikt in de zolen van laarzen brengt het ultieme niveau van comfort en niet veranderen, zelfs als het koud eigenschappen.

- Base - Single-component 30% korte-Glass / Nylon samengestelde lichtgewicht Re: Flex ™: mono-block header geconstrueerd 30% glasvezel en de rest van nylon verschillende dichtheden. De ideale gebouw voor een beter gevoel van de grond

- Spoiler - 18% Short-Glass / Nylon Composite gekantelde Zero-Lean Hi-Back met hangmat en MicroFLAD Kickback ™: 18% polyester en 82% nylon. De Zero-Lean gekanteld maakt het trimmen van de spoiler bij 0 °, dat wil zeggen de spoiler verticaal is voor een speler en de UIT-stand. Het MicroFLAD ™ systeem past de hoek van de spoiler volgens de praktijk: vele hoeken voor grip op ijs en dan is er geen hoek met de Jib ontspannen! De lichte spoiler ingebouwde twee delen perfect volgt de vorm van de schoenen met de dynamiek dankzij de veerzijde.

- banden - Hammockstrap ™ met Flex Slider Gripper Capstrap ™: minder gebruik van materiaal om drukpunten te elimineren. De toevoeging van een versterkend nylon verhoogt de reactiviteit van de binding. De Gripper ™ Capstrap minimalistisch design mix twee materialen technologie. De Flex slider zorgt voor maximale opening van de band versterkte hiel schoenen nog sneller.

- oorbellen - Double Take Buckles Met Insta-Click: Quick haak de bandjes door de schuine tanden die meer koppel. Meer klemkracht, sneller, eenvoudiger!

- Compatibel met de meeste bevestigingssystemen: 4 * 4 en het kanaal.

Schoenmaat EU Schoenmaat MP Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN LIB TECH T.RICE ORCA 23

HET MERK

LIB TECH