Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

NIDECKER ESCAPE + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

NIDECKER EKO:/Brands/Nidecker.jpg
NIDECKER ESCAPE 22

Referentie : N.22.SNM.ESC.XX

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

Referentie : 11G1003.1.4

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
649,80 €

Kenmerk NIDECKER ESCAPE + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

NIDECKER ESCAPE 22

DisciplineAll-Rounder
NiveauGevorderd
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2022
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving NIDECKER ESCAPE + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

NIDECKER ESCAPE 22

DeESCAPE, ontworpen door het Zwitserse merk Nidecker voor bevestigde rijders, is een all-terrain snowboard dat aan al je wensen zal voldoen. Hij is speels, alpine en comfortabel.

Met de perfecte technologie voor veelzijdig alpine rijden. De POSITIVE camber is een profiel dat meer grip en krachtige respons biedt, waardoor het een optimaal carvingboard is. Deze camber bestaat uit 8-10 cm vlakke overgangen op de contactpunten voor meer precisie, kantengrip en stabiliteit. Bovendien zorgt het richteffect voor een beter drijfvermogen in diepe sneeuw en een betere kantengrip in harde sneeuw. Het heeft ook een toplaag van essen fineer voor extra raciness en is de meest natuurlijke manier om de beste balans te vinden tussen absorptie en vergevingsgezindheid.

Dit snowboard heeft een moderne, natuurlijke stijl die voor jou gemaakt is. Het zal je vergezellen tijdens je volgende winter.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex 7/10
 • Vorm: De Positive Camber is een profiel dat meer grip en een krachtige respons biedt, waardoor het een optimaal carving board is. Deze camber bestaat uit 8-10 cm vlakke overgangen op de contactpunten voor meer precisie, kantengrip en stabiliteit. Het richteffect bevordert het drijfvermogen in diepe sneeuw en de randvastheid in harde sneeuw.
 • Vorm: essenhoutfineer is een toplaag van essenhoutfineer die een verhoogde rekbaarheid biedt en de meest natuurlijke manier is om de beste balans te vinden tussen absorptie en klief
 • Kern: Master Core is een houten kern gemaakt van verschillende densiteiten en houtsoorten (populier, beuk, pica en paulownia), wat resulteert in een superieure gewicht/prestatie/vermogen-verhouding en een ultrasterke, ultraaantrekkelijke en lichtgewicht kern
 • Glasvezel: Triax Plus is een Triax orient 35 technologie, het bevat verschillende densiteiten van glas. Hij biedt een constante torsiebuiging, een betere pop en een groter reactievermogen in elke bocht
 • Zool: N-7000 is een zware gesinterde basis met koolstofnanopartikels die voor een uitzonderlijk glijvermogen zorgen
 • Inzetstukken: 4x2

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

De FORMULA van K2 is een snowboardbinding die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer veelzijdig en responsief, het zal aan uw verwachtingen voldoen.

Deze binding combineert technologie en comfort om uw vaardigheden te verbeteren. De lichtgewicht ProFusion nylon baseplate zorgt ervoor dat je boots goed in de binding zitten. De All Terrain Nylon spoiler is stijf in directe ondersteuning, maar iets zachter in laterale ondersteuning, waardoor je krachtoverbrenging wordt geoptimaliseerd en de controle over je board toeneemt.

De kwaliteit en sterkte van de aluminium riemen en ratels zorgen voor een betere ondersteuning van de voeten en dus voor een grotere wendbaarheid. Bovendien komt de3-voudige kanteling van de zool overeen met de natuurlijke positie van uw benen gedurende de dag. Het verbetert de steun aan de buitenkant van de voet en zorgt voor betere controle en minder vermoeidheid, terwijl het EVA-schuim trillingen absorbeert en extra demping biedt.

Deze binding is compatibel met alle K2 producten en de meeste boards op de markt. Het zal u voldoening geven met zijn comfort en concurrentievermogen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: 6
 • Grondplaat: GF ProFusion, eenvoudig, robuust en licht, de grondplaat is de referentie. Verstellingen zijn snel en meerdere bevestigingspunten voor de enkelbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale krachtoverbrenging.
 • Spoiler: All Terrain Nylon, duurzaam en duurzaam, deze nylon spoiler is een K2 standaard.
 • Demping: 3 Canting, Naadloos Eva Voetbed, biedt een 3 Canting om de natuurlijke positie aan te passen met een Eva zool voor extra demping.
 • Wreefbandje: Caddi enkelbandje met noprne
 • Teenband: Perfect Fit 2.0
 • Ratel: aluminium
 • Schijven: Compatibel met de meeste borden op de markt (4x2, 4x4, Kanaal)

Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN NIDECKER ESCAPE 22

HET MERK

NIDECKER

Nidecker is een Zwitsers familiebedrijf in actieve sporten, gebaseerd in Rolle, opgericht in 1887 toen het karrenwielen maakte. Dankzij haar kennis op gebied van gebogen hout heeft zij in 1912 haar entree in het skiën gemaakt, en in 1984 in het snowboard.
In 2005 heeft zij profijt van de crisis door zusterondernemingen op te richten en te ontwikkelen.

MEER WETEN