Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

NIDECKER MERC + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

NIDECKER EKO:/Brands/Nidecker.jpg
NIDECKER MERC 22

Referentie : N.21.SNM.MER

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

Referentie : 11G1003.1.4

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
609,80 €

Kenmerk NIDECKER MERC + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

NIDECKER MERC 22

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2022
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving NIDECKER MERC + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

NIDECKER MERC 22

De nieuwe MERC van het Zwitserse merk NIDECKER is ontworpen voor beginnende snowboarders en voldoet aan alle verwachtingen. Veelzijdig en vergevingsgezind, dit board is in staat om je te begeleiden in je volgende ervaringen.

Dit board profiteert van talrijke voordelen en biedt een comfortabele en dynamische rit dankzij de technologie van zijn Standard Camrock shape, een rocker/camber model gedefinieerd door een gebalanceerde tip/heel rocker en een traditionele camber tussen de bindingen. De combinatie van de traditionele camber- en rockerprofielen biedt alle voordelen van beide: de pop en precisie van de camber, en de float en voorspelbaarheid van de rocker. De Dual Plus-glasvezellaag is een standaard Biax 90-technologie die zorgt voor een vergevingsgezinde rit en optimale torsieflexie. De constructie met houten kern biedt een lichtgewicht product met een gemiddelde flex. De constructie met een houten kern biedt een lichtgewicht product met een medium flex en wordt aangeboden met een directioneel effect voor een betere handling op harde sneeuw.

De MERC heeft veel features en voordelen die het tot een 100% allround board maken en kan worden aangepast aan je behoeften.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Vorm: Standaard CAMROCK is een uniek rocker/camber flex patroon dat wordt bepaald door een gebalanceerde tip-tail rocker en een traditionele camber tussen de bindingen. Deze vorm verbetert de finesse van de stijl door de kracht en dynamiek van de camber onder de voet te behouden. Het richteffect helpt bij flotatie in diepe sneeuw en randvastheid in harde sneeuw.
 • Kern: Master Core is een multi-densiteit houten kern van populier, beuk, pica en paulownia, met een superieure verhouding tussen gewicht en prestaties en een ultra-sterke, ultra-ractieve, lichtgewicht kern
 • Versterkingen: Absorbnid is een innovatieve toplaag die ontworpen is om ongewenste trillingen te absorberen. Het biedt responsieve en dynamische boards die profiteren van een soepeler rijgedrag
 • Glasvezel: Dual PLUS is een standaard Biax 90 technologie ontworpen om een vergevingsgezinde rit en optimale torsie flexibiliteit te bieden
 • Zool: N-5000 is een universele basis. Het is ontworpen om wax te absorberen en langer vast te houden om het glijden en de prestaties te maximaliseren
 • Flex 6/10

Tip (mm) Midden (mm) Hiel (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg)

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

De FORMULA van K2 is een snowboardbinding die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer veelzijdig en responsief, het zal aan uw verwachtingen voldoen.

Deze binding combineert technologie en comfort om uw vaardigheden te verbeteren. De lichtgewicht ProFusion nylon baseplate zorgt ervoor dat je boots goed in de binding zitten. De All Terrain Nylon spoiler is stijf in directe ondersteuning, maar iets zachter in laterale ondersteuning, waardoor je krachtoverbrenging wordt geoptimaliseerd en de controle over je board toeneemt.

De kwaliteit en sterkte van de aluminium riemen en ratels zorgen voor een betere ondersteuning van de voeten en dus voor een grotere wendbaarheid. Bovendien komt de3-voudige kanteling van de zool overeen met de natuurlijke positie van uw benen gedurende de dag. Het verbetert de steun aan de buitenkant van de voet en zorgt voor betere controle en minder vermoeidheid, terwijl het EVA-schuim trillingen absorbeert en extra demping biedt.

Deze binding is compatibel met alle K2 producten en de meeste boards op de markt. Het zal u voldoening geven met zijn comfort en concurrentievermogen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: 6
 • Grondplaat: GF ProFusion, eenvoudig, robuust en licht, de grondplaat is de referentie. Verstellingen zijn snel en meerdere bevestigingspunten voor de enkelbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale krachtoverbrenging.
 • Spoiler: All Terrain Nylon, duurzaam en duurzaam, deze nylon spoiler is een K2 standaard.
 • Demping: 3 Canting, Naadloos Eva Voetbed, biedt een 3 Canting om de natuurlijke positie aan te passen met een Eva zool voor extra demping.
 • Wreefbandje: Caddi enkelbandje met noprne
 • Teenband: Perfect Fit 2.0
 • Ratel: aluminium
 • Schijven: Compatibel met de meeste borden op de markt (4x2, 4x4, Kanaal)

Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN NIDECKER MERC 22

HET MERK

NIDECKER

Nidecker is een Zwitsers familiebedrijf in actieve sporten, gebaseerd in Rolle, opgericht in 1887 toen het karrenwielen maakte. Dankzij haar kennis op gebied van gebogen hout heeft zij in 1912 haar entree in het skiën gemaakt, en in 1984 in het snowboard.
In 2005 heeft zij profijt van de crisis door zusterondernemingen op te richten en te ontwikkelen.

MEER WETEN

Vervolledig je skipakket

Snowboard NITRO NITRO DROPOUT + BURTON CARTEL X BLACK - Ekosport NITRO DROPOUT + BURTON CARTEL X BLACK
869,80 €
679,90 €
Snowboard NITRO NITRO DROPOUT + BURTON GENESIS BLACK - Ekosport NITRO DROPOUT + BURTON GENESIS BLACK
919,80 €
729,90 €
uitgeput product
Snowboard NITRO NITRO CINEMA + SALOMON ALIBI PRO BLACK - Ekosport NITRO CINEMA + SALOMON ALIBI PRO BLACK
659,80 €
uitgeput product
Snowboard ARBOR ARBOR CODA CAMBER + UNION ATLAS FC BLACK - Ekosport ARBOR CODA CAMBER + UNION ATLAS FC BLACK
1.229,80 €
Snowboard ARBOR ARBOR CODA CAMBER + BURTON STEP ON MENS BLACK - Ekosport ARBOR CODA CAMBER + BURTON STEP ON MENS BLACK
1.029,80 €
759,90 €