Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

OPINEL N°07 CHATAIGNE AIL ET DENOYAUTAGE 23

Referentie : 002360

Niets beter dan deze Opinel om de liefhebbers van kastanje een nuttig en praktisch cadeau te geven.

Bekijk de volledige beschrijving
OPINEL opinel
Kies je maat
Maat
Kleur
Beige
Op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  6,99 €
12,70 €

Kenmerk OPINEL N°07 CHATAIGNE AIL ET DENOYAUTAGE 23

StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMixed
Jaar2023

Beschrijving OPINEL N°07 CHATAIGNE AIL ET DENOYAUTAGE 23

De door Opinel ontwikkelde N7CHESTNUT + GARLIC EN DENOYALTAGE is een uniek zakmes voor wie graag wilde vruchten plukt.

Dit zakmes, dat het leven van fijnproevers gemakkelijker maakt, kan dankzij de bijzondere vorm van het lemmet worden gebruikt om kastanjes te snijden en te plukken, maar ook om knoflookteentjes te plukken, of om snel de pitten uit pruimen, abrikozen en kersen te verwijderen. Bovendien is hij door zijn kleine formaat gemakkelijk in een zak te stoppen. Het puntige en korte lemmet van 4 cm van roestvrij staal is gemakkelijker te hanteren dan een lang lemmet.

Ten slotte heeft dit model een hoogwaardige handgreep van lichtgekleurd kastanjehout met een prachtige nerf uit Franse bossen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

  • Het lemmet is gemaakt van gemodificeerd Sandvik 12C27 roestvrij staal: ontwikkeld voor Opinel, bekend om zijn scherpte en onderhoudsgemak. Roestvrij staal dat de warmtebehandeling kan ondergaan die het zijn goede hardheid geeft, wordt martensitisch genoemd. Het heeft een koolstofgehalte van ten minste 0,40%, waardoor een zeer bevredigende rand kan worden verkregen zonder gevoelig te zijn voor corrosie. Bladhardheid 57-58 HRC
  • Handvat van kastanjehout: een van de mooiste houtsoorten. Het heeft een lichte, gelijkmatige kleur, een fijne, regelmatige nerf en is zeer duurzaam.
  • Lengte van het blad: 4 cm
  • Veiligheidsring: uitgevonden in 1955 door Marcel Opinel, wordt de Virobloc veiligheidsring gebruikt op alle sluitmessen vanaf N06. Het uit roestvrij staal gesneden Virobloc bestaat uit twee delen: een vast deel en een glijdend deel. Behalve dat het mes in de open stand (veilig te gebruiken) kan worden vergrendeld, is het nu ook mogelijk het mes in de gesloten stand (veilig te dragen) te vergrendelen.

Maat Gewicht (g)
éen25

BEOORDELINGEN OPINEL N°07 CHATAIGNE AIL ET DENOYAUTAGE 23

HET MERK

OPINEL