Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

ROME MECHANIC + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

ROME EKO:/Brands/Rome.jpg
ROME MECHANIC 21

Referentie : RO.21.10.MECH.

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
K2 EKO:/Brands/K2_2019.jpg
K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

Referentie : 11G1003.1.4

Bekijk de volledige beschrijving
Kies je maat
Maat
Niet op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
619,80 €

Kenmerk ROME MECHANIC + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

ROME MECHANIC 21

DisciplineAll-Rounder
NiveauBeginner-Middelmatig
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2021
Aangeraden maatAlle gestaltes
Cambre

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

DisciplineAll-Rounder
NiveauMiddelmatig-Goed
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2023

Beschrijving ROME MECHANIC + K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK

ROME MECHANIC 21

Met zijn veelzijdige, makkelijk te rijden camberprofiel, stevige constructie en QuickRip kanten voor een super stevige grip, is de Rome MECHANIC een geweldige keuze of je nu voor het eerst gaat rijden of gewoon plezier hebt. Alle sensatie zonder overhang en een verrassend lage prijs, dit is een board waarop je altijd kunt vertrouwen.

Het profiel begint met een vlakke camber in het middelste gedeelte van het board, en voegt dan rocker toe tussen elke binding en de tips. Deze rocker is losser en speelser dan de rechte camber van Contact en is perfect voor rijders die soepel willen draaien en moeiteloos door de poeder willen zweven. Dit twinboard is 100% symmetrisch met een identieke nose en tail en de flex en sidecut zijn consistent over het hele board, of je nu switch of regular rijdt. Zo kunt u met gemak gijpen, springen en draaien!

Voor de constructie is de Stomp Core de meest stabiele en voorspelbare kern in Rome, gemaakt van 100% populierenhout. De bamboe hotrods zijn dunne bamboe staafjes die in de kern van het board zijn gefreesd, waardoor het board een drukkend en speels gevoel geeft. Deze configuratie brengt een staaf aan in de middellijn van het board, in de nose en tail, waardoor het board zijn persoonlijkheid behoudt.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Contact Rocker: vlakke camber tussen de bindingen met rocker aan de buitenkant van de bindingen; zacht buigen en drukken
 • Flex: 4/10
 • Vorm: True Twin. Deze vorm is symmetrisch met een middenpositie voor bochten en het vastleggen van dat park persoonlijkheid met all mountain prestaties
 • Kern: Stomp Kern. De meest stabiele en voorspelbare kern in Rome, gemaakt van 100% populierenhout
 • Twin Single Hotrod: Enkele HotRod in de neus en staart van het bord; aandrukbaar maar draaibaar
 • Lamins: Biax Glass. Glasvezel met twee verschillende assen, gebouwd om speelser en beter te kunnen drukken
 • Bamboe HotRod(s): Dunne bamboe staafjes zijn gefreesd in de kern van het board, beginnend net binnen de insert packs en reikend tot de nose en/of tail. Bamboe HotRods zijn zeer gemakkelijk aan te drukken en leuk om mee te spelen
 • Basis: Rome's nieuwe ISOSPORT 4400 zoolmateriaal biedt verbeterde wasabsorptie, duurzaamheid en waar voor je geld
 • Binding compatibiliteit: 4x4

Midden (mm) Radius (m) Gewicht (g) Gewicht rider (kg) Effectieve kantlengte (cm)

K2 FORMULA BLACK/WHITE-JAKE KUZYK 23

De FORMULA van K2 is een snowboardbinding die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer veelzijdig en responsief, het zal aan uw verwachtingen voldoen.

Deze binding combineert technologie en comfort om uw vaardigheden te verbeteren. De lichtgewicht ProFusion nylon baseplate zorgt ervoor dat je boots goed in de binding zitten. De All Terrain Nylon spoiler is stijf in directe ondersteuning, maar iets zachter in laterale ondersteuning, waardoor je krachtoverbrenging wordt geoptimaliseerd en de controle over je board toeneemt.

De kwaliteit en sterkte van de aluminium riemen en ratels zorgen voor een betere ondersteuning van de voeten en dus voor een grotere wendbaarheid. Bovendien komt de3-voudige kanteling van de zool overeen met de natuurlijke positie van uw benen gedurende de dag. Het verbetert de steun aan de buitenkant van de voet en zorgt voor betere controle en minder vermoeidheid, terwijl het EVA-schuim trillingen absorbeert en extra demping biedt.

Deze binding is compatibel met alle K2 producten en de meeste boards op de markt. Het zal u voldoening geven met zijn comfort en concurrentievermogen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

 • Flex: 6
 • Grondplaat: GF ProFusion, eenvoudig, robuust en licht, de grondplaat is de referentie. Verstellingen zijn snel en meerdere bevestigingspunten voor de enkelbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale krachtoverbrenging.
 • Spoiler: All Terrain Nylon, duurzaam en duurzaam, deze nylon spoiler is een K2 standaard.
 • Demping: 3 Canting, Naadloos Eva Voetbed, biedt een 3 Canting om de natuurlijke positie aan te passen met een Eva zool voor extra demping.
 • Wreefbandje: Caddi enkelbandje met noprne
 • Teenband: Perfect Fit 2.0
 • Ratel: aluminium
 • Schijven: Compatibel met de meeste borden op de markt (4x2, 4x4, Kanaal)

Schoenmaat US UK Maat schoenmaat EU schoenmaat MP

BEOORDELINGEN ROME MECHANIC 21

HET MERK

ROME

Rome is in 2001 opgericht in de Verenigde Staten.
Het merk heeft een plaats op de markt van snowboard veroverd met een complete range van producten gericht op de liefhebber van snowboarden, alles onder het teken van de technologie, kwaliteit en het plezier van de rider.

MEER WETEN

Vervolledig je skipakket

backorder
Snowboard ARBOR ARBOR SATORI CAMBER + BURTON CARTEL BLACK - Ekosport ARBOR SATORI CAMBER + BURTON CARTEL BLACK
1.089,80 €
979,90 €
uitgeput product
Winkel K2 K2 ANTIDOTE + ROME BRASS - Ekosport K2 ANTIDOTE + ROME BRASS
979,80 €
684,90 €
Snowboard SALOMON SALOMON HIGHPATH + DRAKE SUPER SPORT WHITE/BLACK - Ekosport SALOMON HIGHPATH + DRAKE SUPER SPORT WHITE/BLACK
889,80 €
624,90 €