Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

SWIX AIGUISE RACLOIR PLEXI WORLD CUP 24

Referentie : T410

Om je plexi-schrapers zoals de profs te slijpen.

Bekijk de volledige beschrijving
SWIX Swix
Kies je maat
Maat
Kleur
Rood
Op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
59,90 €

Kenmerk SWIX AIGUISE RACLOIR PLEXI WORLD CUP 24

StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMixed
Jaar2024
Ontdek de Winkel Maintenance novelties

Beschrijving SWIX AIGUISE RACLOIR PLEXI WORLD CUP 24

Om je plexi-schrapers zoals de profs te slijpen.
De slijper voor schrapers PLEXI WORLD CUP geeft dankzij zijn grote stabiliteit en zijn 100 mm vijl van Zwitserse kwaliteit een zeer mooie kwaliteit van slijpen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

.

BEOORDELINGEN SWIX AIGUISE RACLOIR PLEXI WORLD CUP 24

HET MERK

SWIX

Swix is een Noors bedrijf dat skiwax, skistokken en sportkleding vervaardigt. Het bedrijf behoort tot de investeringsmaatschappij Ferd AS en het hoofdkantoor zit in Lillehammer. Swix is opgericht in Zweden in 1946 door Börje Gabrielsson, gebaseerd op ervaring met skiwax van de Zweedse skiër Martin Matsbo. Swix was de eerste waxfabrikant voor de moderne ski en pakte de uitdaging wetenschappelijk aan. De wax had een kleurcode per type, een gebruik dat inmiddels door de hele waxindustrie is aangenomen. De productie zat in Zweden, daarna in Noorwegen vlakbij Oslo.
In 1964 is de hele productie overgebracht naar Noorwegen. In 1974 heeft Swix Liljedahls Skistavfabrikk in Lillehammer gekocht waardoor het merk de naam Swix kreeg en heeft er een leider in het vervaardigen van skistokken van gemaakt. Swix is overgekocht door Ferd in 1978. Uiteindelijk heeft Swix in 1989 het bedrijf Norheim gekocht en gebruikt het om zich te vestigen en te groeien in de sportkledingmarkt.

MEER WETEN

Gelijkaardige Producten