Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

SWIX ETAU JAW ECONOMY 24

Referentie : T0149-20

Lichte en compacte bankschroef uit 3 delen met kaken.

Bekijk de volledige beschrijving
SWIX Swix
Kies je maat
Maat
Kleur
Rood
Op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
149,90 €

Kenmerk SWIX ETAU JAW ECONOMY 24

StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMixed
Jaar2024
Ontdek de Winkel Maintenance novelties

Beschrijving SWIX ETAU JAW ECONOMY 24

Lichte en compacte bankschroef uit 3 delen met kaken. De 3 bankschroeven zijn aanpasbaar voor een horizontale (0º), verticale (90º) positie of in een hoek van 60º.

- Breedte van 20 mm

- Rekt uit van 35 tot 90 mm

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

.

BEOORDELINGEN SWIX ETAU JAW ECONOMY 24

HET MERK

SWIX

Swix is een Noors bedrijf dat skiwax, skistokken en sportkleding vervaardigt. Het bedrijf behoort tot de investeringsmaatschappij Ferd AS en het hoofdkantoor zit in Lillehammer. Swix is opgericht in Zweden in 1946 door Börje Gabrielsson, gebaseerd op ervaring met skiwax van de Zweedse skiër Martin Matsbo. Swix was de eerste waxfabrikant voor de moderne ski en pakte de uitdaging wetenschappelijk aan. De wax had een kleurcode per type, een gebruik dat inmiddels door de hele waxindustrie is aangenomen. De productie zat in Zweden, daarna in Noorwegen vlakbij Oslo.
In 1964 is de hele productie overgebracht naar Noorwegen. In 1974 heeft Swix Liljedahls Skistavfabrikk in Lillehammer gekocht waardoor het merk de naam Swix kreeg en heeft er een leider in het vervaardigen van skistokken van gemaakt. Swix is overgekocht door Ferd in 1978. Uiteindelijk heeft Swix in 1989 het bedrijf Norheim gekocht en gebruikt het om zich te vestigen en te groeien in de sportkledingmarkt.

MEER WETEN