Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

SWIX FER À FARTER ECONOMIQUE 24

Referentie : T77220

Handig en gemakkelijk te gebruiken voor zowel alpine ski's of Nordic die snowboard , IRON WAXING ECONOMISCHE genoeg om zijn zolen effectief was.

Bekijk de volledige beschrijving
SWIX Swix
Kies je maat
Maat
Kleur
Rood
Op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  0,00 €
74,90 €

Kenmerk SWIX FER À FARTER ECONOMIQUE 24

StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMixed
Jaar2024
Ontdek de Winkel Maintenance novelties

Beschrijving SWIX FER À FARTER ECONOMIQUE 24

Handig en gemakkelijk te gebruiken voor zowel alpine ski's of Nordic die snowboard , IRON WAXING ECONOMISCHE genoeg om zijn zolen effectief was.

Dit zorgt voor een betere controle van de wassende ijzer wanneer vooruit te bewegen, achteruit of zijwaarts.
Deze versie economische SWIX (versie 220 volt, 800 watt), heeft een lampje aan de voorkant van het handvat te geven dat het strijkijzer klaar voor gebruik.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

- Versie 220 volt
- 800 watt
- Temperatuur: 80 ° C - 170 ° C
- zool: 100 mm x 160 mm x 14 mm

BEOORDELINGEN SWIX FER À FARTER ECONOMIQUE 24

HET MERK

SWIX

Swix is een Noors bedrijf dat skiwax, skistokken en sportkleding vervaardigt. Het bedrijf behoort tot de investeringsmaatschappij Ferd AS en het hoofdkantoor zit in Lillehammer. Swix is opgericht in Zweden in 1946 door Börje Gabrielsson, gebaseerd op ervaring met skiwax van de Zweedse skiër Martin Matsbo. Swix was de eerste waxfabrikant voor de moderne ski en pakte de uitdaging wetenschappelijk aan. De wax had een kleurcode per type, een gebruik dat inmiddels door de hele waxindustrie is aangenomen. De productie zat in Zweden, daarna in Noorwegen vlakbij Oslo.
In 1964 is de hele productie overgebracht naar Noorwegen. In 1974 heeft Swix Liljedahls Skistavfabrikk in Lillehammer gekocht waardoor het merk de naam Swix kreeg en heeft er een leider in het vervaardigen van skistokken van gemaakt. Swix is overgekocht door Ferd in 1978. Uiteindelijk heeft Swix in 1989 het bedrijf Norheim gekocht en gebruikt het om zich te vestigen en te groeien in de sportkledingmarkt.

MEER WETEN