Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

SWIX HOUSSE DOUBLE EXTRA 215CM 24

Referentie : R0282

Met zijn zuiver ontwerp en SWIX-logo heeft deze DUBBELE HOES EXTRA 215 cm voor langlaufski's alles wat nodig is voor het opbergen van twee paar ski's.

Bekijk de volledige beschrijving
SWIX Swix
Kies je maat
Maat
Kleur
Zwart
Op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  6,99 €
49,90 €
Exclu

Kenmerk SWIX HOUSSE DOUBLE EXTRA 215CM 24

DisciplineLanglauf
StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMixed
Jaar2024
Ontdek de Winkel Nieuwigheden langlauf ski’s

Beschrijving SWIX HOUSSE DOUBLE EXTRA 215CM 24

Met zijn zuiver ontwerp en SWIX-logo heeft deze DUBBELE HOES EXTRA 215 cm voor langlaufski's alles wat nodig is voor het opbergen van twee paar ski's.

* Capaciteit: 2 paar
* Lengte: 215 cm

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :


* Langlaufzak
* Polyester 600D

Maat hoogte
UNIQUE215

BEOORDELINGEN SWIX HOUSSE DOUBLE EXTRA 215CM 24

HET MERK

SWIX

Swix is een Noors bedrijf dat skiwax, skistokken en sportkleding vervaardigt. Het bedrijf behoort tot de investeringsmaatschappij Ferd AS en het hoofdkantoor zit in Lillehammer. Swix is opgericht in Zweden in 1946 door Börje Gabrielsson, gebaseerd op ervaring met skiwax van de Zweedse skiër Martin Matsbo. Swix was de eerste waxfabrikant voor de moderne ski en pakte de uitdaging wetenschappelijk aan. De wax had een kleurcode per type, een gebruik dat inmiddels door de hele waxindustrie is aangenomen. De productie zat in Zweden, daarna in Noorwegen vlakbij Oslo.
In 1964 is de hele productie overgebracht naar Noorwegen. In 1974 heeft Swix Liljedahls Skistavfabrikk in Lillehammer gekocht waardoor het merk de naam Swix kreeg en heeft er een leider in het vervaardigen van skistokken van gemaakt. Swix is overgekocht door Ferd in 1978. Uiteindelijk heeft Swix in 1989 het bedrijf Norheim gekocht en gebruikt het om zich te vestigen en te groeien in de sportkledingmarkt.

MEER WETEN