Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa
Ekosport, nr.1 voor buitensport in Europa

SWIX RED EXTRA WET KLISTER KX75 24

Referentie : KX75

Een compleet nieuwe serie Klisters op basis van nieuwe formules die een logisch gevolg van hard naar zacht hebben, korrelige sneeuw zeer koude sneeuw kristalsuiker extreem nat.

Bekijk de volledige beschrijving
SWIX Swix
Kies je maat
Maat
Kleur
Rood
Op voorraad
Nog slechts ? om op ? te worden geleverd met DHL.
Portokosten vanaf  6,99 €
13,90 €

Kenmerk SWIX RED EXTRA WET KLISTER KX75 24

StaatNieuw
Garantie2 jaar
GenderMan
Jaar2024
Ontdek de Winkel Maintenance novelties

Beschrijving SWIX RED EXTRA WET KLISTER KX75 24

Een compleet nieuwe serie Klisters op basis van nieuwe formules die een logisch gevolg van hard naar zacht hebben, korrelige sneeuw zeer koude sneeuw kristalsuiker extreem nat. Hoe hoger het getal, hoe hoger de was zacht.

gamma KX is ontworpen voor high level wedstrijden en recreatieve skiën. KX75 Klister voor natte sneeuw (+ 2 ° C tot + 15 ° C) gebruikt als de sneeuw bevat veel water en de temperatuur van de lucht ruim boven het vriespunt. Klister naseizoen.

De pasta wordt toegepast op de schraper of gewoon met uw vinger.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Bouw :

- Verbeterde retentie en dia's
-.. Meer plezier, minder rommel
-. Nieuwe verpakking met kleinere opening op de buizen voor een betere controle op de toepassing
- schraper opgenomen < br /> - Verpakking: 55g tube

BEOORDELINGEN SWIX RED EXTRA WET KLISTER KX75 24

HET MERK

SWIX

Swix is een Noors bedrijf dat skiwax, skistokken en sportkleding vervaardigt. Het bedrijf behoort tot de investeringsmaatschappij Ferd AS en het hoofdkantoor zit in Lillehammer. Swix is opgericht in Zweden in 1946 door Börje Gabrielsson, gebaseerd op ervaring met skiwax van de Zweedse skiër Martin Matsbo. Swix was de eerste waxfabrikant voor de moderne ski en pakte de uitdaging wetenschappelijk aan. De wax had een kleurcode per type, een gebruik dat inmiddels door de hele waxindustrie is aangenomen. De productie zat in Zweden, daarna in Noorwegen vlakbij Oslo.
In 1964 is de hele productie overgebracht naar Noorwegen. In 1974 heeft Swix Liljedahls Skistavfabrikk in Lillehammer gekocht waardoor het merk de naam Swix kreeg en heeft er een leider in het vervaardigen van skistokken van gemaakt. Swix is overgekocht door Ferd in 1978. Uiteindelijk heeft Swix in 1989 het bedrijf Norheim gekocht en gebruikt het om zich te vestigen en te groeien in de sportkledingmarkt.

MEER WETEN